Digidexo.com

Hvordan behandle gallestein med alternative løsninger

Galleblæren er svært viktig, ettersom den lagrer og skiller ut galle, en væske laget i leveren din, inn i tynntarmen, slik at maten kan bli skikkelig fordøyd. Når det er for mye kolesterol i gallen, er resultatet gallestein. Gallestein begynner som små, harde, frø-lignende formasjoner, men gradvis vokse inn i større store "steiner" som holder seg inni galleblæren kanal. Du kan få en gallestein eller et stort antall av dem. Årsaker til gallestein er overvekt, kosthold og arvelighet. Vanlige symptomer på gallestein er smerter i øvre høyre delen av magen, kvalme, oppkast og smerter som ser ut til å bli verre når du prøver å flytte eller inhaleres for dypt. Legen din kan avgjøre hvorvidt du har gallestein ved å gjøre en ultralyd på magen eller utføre en OCG eller muntlig cholecystogram, som innebærer å gi deg jod piller og gjør en X-ray. Legen kan foreslå kirurgi, men hvis du ønsker å søke alternative løsninger for å hjelpe bli kvitt dine gallestein, her er noen alternativer du kan utforske.

Hvordan behandle gallestein med alternative løsninger

En vurdere å bli vegetarianer, siden animalsk fett, som øker risikoen for å utvikle gallestein, vil da være borte fra kostholdet ditt. Personer som spiser mest grønnsaker er mindre sannsynlig å få gallestein. Spis matvarer, slik som hele korn, friske frukter og grønnsaker. Tidvis kan du spise fet fisk som makrell eller laks, siden de hjelper i å senke sjansene for å få steiner, men hvis du ikke ønsker å legge fisk til menyen din, bare ta fiskeolje kosttilskudd, som tilbyr de samme fordelene.

Ta alfalfa tabletter for å hjelpe rense leveren din. 1000 mm i tablettene bør tas med et glass varmt vann to ganger daglig. Dette bør bare gjøres for en to dagers periode, men det bør bidra til å lette symptomene dine. Ikke ta alfalfa er du er allergisk mot alfalfa, gravid eller ammer, prøver å bli gravid, diabetiker eller lider av lupus eller andre autoimmune sykdommer.

Prøv hydroterapi for å skylle bort dine gallestein. Drikker 10 til 12 august-oz. glass vann daglig kan bidra til å redusere galle sekreter. Bruke destillert vann.

Vurdere å prøve Quebra Pedra kapsler for å bidra til å løse problemet. Quebra Pedra kommer fra blomster, blader og røtter av et tre som er innfødt til Amazonas. Urten blir trukket ut og brukes til medisinske formål. Du bør ikke ta denne urten er at du er gravid eller ammer, prøver å bli gravid, diabetiker, lider av hjertesykdom eller er på reseptbelagte diuretika eller medisiner for hjertesykdom og høyt blodtrykk. Dosering avhenger av det enkelte produkt du bruker.

Spør en homeopathic utøveren som rette kan hjelpe med å bli kvitt gallestein. Noen vanlige homøopatiske midler brukes til å behandle gallestein inkluderer Calcarea carbonica, Lycopodium, Podopyllum, Nux vomica, Barberis vulgaris, Dioscorea, Chelidonium majus og Colocynthis. En utøver kan matche riktig bøte med din bestemt sett av symptomer, samt fortelle deg de riktige styrker og doseringer til å ta. Homeopatiske midler har ingen bivirkninger eller interaksjoner.

Hint

  • Disse midler bør ikke brukes til barn.
  • Alltid konsultere legen din før du bruker noen alternativ løsning.