Digidexo.com

Hvordan spørre en lege for en funksjonshemming Letter

Hvordan spørre en lege for en funksjonshemming Letter


Beslutningen om å søke funksjonshemming er en tungtveiende en. Det betyr å innrømme en manglende evne til å gjøre noe helt grunnleggende, og deretter å måtte fullføre et fjell av papirarbeid som skal behandles av en rekke etater, hver krever den samme informasjonen. Støtte er nødvendig i denne prosessen, og legen din kan hjelpe deg mye ved å skrive et brev som beskriver hans synspunkt av din tilstand. Ber om at brevet, skjønt, kan virke vanskelig. Det er ikke, hvis du forberede litt.

Hvordan spørre en lege for en funksjonshemming Letter

•  Vit hva regjeringen mener når de fatter beslutninger om uføretrygd. The Social Security Administration gjør bestemmelser om funksjonshemming basert på fem grunnleggende spørsmål: Er du for tiden arbeider; er din medisinske tilstand alvorlig nok til å begrense gå, sitte, stå, eller huske i minst ett år; er din medisinske tilstand på listen over godkjente nedskrivninger (se Ressurser); kan du gjøre det arbeidet du gjorde før; og kan du gjøre en annen type arbeid. Siden disse er spørsmålene regjeringen vil be, bør du vet svarene før nærmer legen din.

Vet spørsmålene legen din vil bli stilt. Legen din vil bli pålagt å besvare visse spørsmål også, og hennes svar vil bli inkludert i hennes brev med støtte for din funksjonshemming krav. Regjeringen vil ønske å vite: hva din medisinske tilstand er, når det startet, hvordan det begrenser dine aktiviteter, hva administrerte tester har vist, og hvilken behandling du har fått til å lindre tilstanden. Husk at legen din vil ikke bli bedt om å avgjøre hvorvidt du er deaktivert.

Planlegge en avtale og la legen få vite på forhånd at du vil ha tid til å diskutere situasjonen. Mange leger prøve å se pasienter så raskt som mulig. Sørg for at din lege forstår at du trenger å snakke om din tilstand og din fremtid, så han kan budsjettere sin tid tilsvarende.

Tilby ditt resonnement for trenger uførhet brevet. Forklar situasjonen din lege i detalj. Du vil ha henne tilbake til deg helt i dette arbeidet; å gjøre dette hun trenger å vite hva som skjer hjemme, mens du er ute av syne.

Gjør deg klar for uenighet. Legen kan ikke se situasjonen på samme måte som du gjør, så må du være forberedt på en mulig avslag. Vær klar på hva du vil og hvordan du føler deg, men unngå roping og gråt. Fortell ham at du setter pris på hans posisjon, men at dette er nødvendig, og du trenger hans støtte.

Vær nådig når legen din er enig, og deretter følge opp på den. Husk hun er en person: Takker henne er et must. Som enhver annen person, er legen opptatt, og skrive et brev kan skli hennes sinn. Minn henne med jevne mellomrom til du får brevet.