Digidexo.com

Hvordan til fil for Social Security Disability i Illinois

Hvordan til fil for Social Security Disability i Illinois


I Illinois, kan du søke om Social Security uføretrygd gjennom en av tre metoder: online, personlig eller per post. Søkere som søker i person kan søke på den lokale Social Security Administration Office of Disability Bedømmelseskomiteen og gjennomgang som betjener området der de bor.

Hvordan til fil for Social Security Disability i Illinois

•  Diskuter med legen din dine helsespørsmål for å finne ut om problemene er invalidiserende. Du trenger en spesifikk diagnose å godkjenne kravet ditt, så sørg for å ha legen gi deg en skriftlig diagnose. Når du bestemmer deg for å gå videre med en funksjonshemming krav, varsle din lege, som SSA vil be din journal.

Kontakt SSA kontoret for å be skjemaer og informasjon for innlevering din påstand. Gjennomgå skjemaene før du fullfører dem og søke profesjonell hjelp for klarhet og forståelse. Det kan være lurt å konsultere en advokat, sosionom eller noen profesjonelle, som er kjent med Social Security funksjonshemming krav.

Complete og korrekturlese søknaden om nøyaktighet. Når du er fornøyd med din søknad, sende inn søknaden til SSA og vente på en rettsmedisiner til å kontakte deg. Avhengig av din medisinske tilstand, kan sensor be om ytterligere medisinske undersøkelser.

Lag en liste over dine medisinske tilbydere som du venter å høre fra en medisinsk sensor ved å liste navn, adresse og telefonnummer til alle legene som har behandlet deg, spesielt de behandlinger knyttet til medisinsk problem. Vær forberedt på å gi en liste til SSA, hvis det er nødvendig. Du må også bestemme, hvilke av dine nåværende leger vil være din primære lege for SSA formål.

Forklar i detalj din funksjon og begrensninger når du snakker med det medisinske sensor. Vær detaljert når de beskriver jobbkravene som du diskutere arbeidet historie. Den medisinske Sensor skal vurdere arbeidet ditt evne i forhold til de siste og tidligere jobb ansvar. Før en funksjonshemming beslutning er tatt, må sensor også avgjøre om du oppfyller kriteriene for trening for en ny karriere.

Send inn en kopi av alle papirene dine er relatert til din Social Security funksjonshemming krav i en vanntett og brannsikkert sted eller trygt, for eksempel en safe.

Hint

  • Du vil ha rett til å anke en fornektelse fra Rikstrygdeverket. Hvis avslått, kan det være lurt å ta kontakt med en advokat før innlevering en appell.