Digidexo.com

Sunn Snacks for Barnepakker

Sunn, velbalansert lunsjer gi barn med de nødvendige næringsstoffer for å være vellykket i løpet av dagen. Starter barn på sunn mat tidlig, øker sjansene for at en vane vil fortsette gjennom hele livet. Sunn mat trenger ikke å være blid. Arbeid med barnet for å finne ut hva de liker. Endre snacks opp for å opprettholde interessen.

For Sweet Tooth

Frukt skinn tilbyr ernæring av frukt i en ny form. Se opp for unaturlige ingredienser og høye sukker. All-naturlig frukt skinn er det sikreste. Lav-fett og lite sukker granola barer er søte med frukt og korn. Hold deg unna alt belagt i melkesjokolade eller hvit sjokolade.

Diary

Fettfattig yoghurt er tilgjengelig i en rekke varianter. Legg granola for en knase. Hold deg unna de med høyt sukker, lagt cookies eller godteri biter. Sjekk etikettene på barnas yoghurt før du kjøper.

Frukt og grønnsaker

Skjær opp eller hel frukt er en god matbit. Inkluder peanøttsmør i stedet for karamell for dipping epleskiver. Peanøttsmør og selleri er også en god snack. Bruk lav-fett fall for grønnsaker.

Korn

Lav-natrium, hele korn pretzels og kjeks gi nødvendig fiber for fordøyelsen helse. Bruk fettfattig peanøttsmør å gjøre cracker smørbrød. Fettfattig ost og kjeks gir både kalsium og fiber.

Snack Mix

Kombiner frokostblanding, granola, pretzels, tørket frukt, ost kjeks og nøtter i en bolle og rør. Legg 1/2 kopp til en sandwich bag. Snack mikser erstatte chips også. Tilpass snack mix for å passe ditt barns smak.

Bean Dip

Rør salsa og fettfri refried bønner sammen. Satt inn i en container. Send tortilla chips for dipping.