Digidexo.com

Hvordan behandle Toddler Hoste uten medisiner

Centers for Disease Control and Prevention advarte foreldre i januar 2007 ikke å gi barn i alderen 2 og yngre hoste eller kaldt medisin. Ifølge CDC, mer enn 1500 barn under 2 gikk til akuttmottak i 2004 og 2005 på grunn av toksiske effekter av slike medisiner. The Food and Drug Administration, eller FDA, enig med at funn i 2008. Dette har forlatt foreldre som stolte på over disk medisiner for å lindre sine små "kald eller influensa symptomer desperat å finne akseptable alternativer.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Toddler Hoste uten medisin

Bruk en kjølig tåke luftfukter, særlig i rommet der barnet sover. Fuktigheten vil bidra til å lette lunger, berolige en tørr irritert hals og hjelpe klare opp slim.

To Treat nesen for å holde halsen mer komfortabel, noe som vil lette hoste. Sette vaselin under nesen. Bruk saltvannsdråper og suge slim ut med en pære sprøyte.

Få barnet til å hvile så mye som mulig.

Gi barnet rikelig med væske. Varme væsker er spesielt beroligende til en rå hals, men noen ganger en popsicle er den enkleste måten å få en pjokk å ta i væsker.

Gi småbarn over en alder av ett en skje honning for å hjelpe lindre sår hals og hoste. Spedbarn under ett kan få botulisme fra honning, som kan være dødelig.

Tips og advarsler

  • En hoste som blir mer anstrengt, ledsaget av feber, slapphet, blå-farget lepper, eller puste som blir rask, hvesende eller hese bør sjekkes ut umiddelbart av en lege. Også, ikke bruk mentholated gnir på småbarn. Nyere forskning fra Wake Forest University Baptist Medical Center viser Vick Vapor Rub er farlig for små barn.