Digidexo.com

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel

Hvordan bli kvitt flass på en 20 måneder gammel


Flass er forårsaket når hudceller fra hodebunnen fornyes av kroppen på en raskere hastighet enn normalt; resultatet er tørr hud flak sett i håret eller på skuldrene. Dette er en vanlig tilstand hos voksne, og det er mange midler tilgjengelig for å utrydde flass symptomer. Hvis du har en 20 måneder gammel med flass, men mildere metoder - helst nonmedicated - er påkrevd. Når brukt flere ganger i uken, bør disse trinnene bli kvitt din pjokk flass og gjenopprette en sunn hodebunn.

Bruksanvisning

•  Masser en liten mengde olivenolje eller mandelolje inn i 20-måneder gamle hodebunnen; la oljen på håret i 10 til 15 minutter.

pusse 20 måneder gamle håret forsiktig. De børstebust vil løsne tørr hud celler, å bringe dem til overflaten av håret som skal fjernes ved sjamponering.

Monitor hvor mye sjampo blir brukt på den 20 måneder gamle. En mengde på størrelse med en krone er tilstrekkelig til å få håret ren; for mye kan faktisk føre til flass hvis sjampo ikke er fjernet fra hodebunnen.

Fukt den 20 måneder gamle hår med varmt vann, og bruke mild sjampo, gni hodebunnen forsiktig med fingrene for å fjerne oljen som ble massert inn i den. Gjør dette i flere minutter; en grundig skylling med varmt vann vil holde sjampo fra etterlate rester i hodebunnen.

Tørk den 20 måneder gamle hodebunnen med en myk klut som har evnen til å eksfoliere - for eksempel frotté eller en bleie bomull. Forsiktig skrubbe hodebunnen, og bringer ytterligere tørre flak til overflaten av håret. Børst håret igjen for å fjerne flak fra tørking håret.

Tips og advarsler

  • Flass og tørr hud forhold kan kjøre i familier; hvis ett av 20 måneder gamle foreldre lider av flass, pjokk kan i tillegg.
  • Flass er ikke vanlig hos små barn; det anbefales at barnelege se på barnet for å utelukke andre problemer, for eksempel ringorm eller eksem, som kan være årsaken flass-lignende symptomer.