Digidexo.com

Typer Alternative Leger

Typer Alternative Leger


Ifølge National Institute of Health, er det fire hovedkategorier av alternativ medisin. De omfatter praksis som er biologisk basert, energimedisin, manipulerende og kroppsbasert praksis og sinn-kropp medisin. Utøvere som benytter healing teknikker som har utviklet utenfor Western-modell av medisinsk teori inkluderer alternative leger i tradisjonell kinesisk medisin (TCM) og ayurveda. I Vesten, Homøopater og Naturopathic leger stole på healing tilnærminger som avviker fra standard medisin.

Homøopater

Innen homeopati ble etablert av en tysk lege ved navn Samuel Hahnenmann. I løpet av 1800-tallet, innvandrer leger fra Europa introduserte homeopati til USA. Homøopatiske leger anser sykdom som kroppens forsøk på å helbrede seg selv, og prøve å undersøke de underliggende årsakene til et symptom.

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), homøopatiske leger diagnostisere pasienter basert på en Klassifikasjonssystemet system kalt "konstitusjonelle typer", som er basert på faktorer som en persons fysiske utseende, temperament og emosjonell historie. Homøopatiske leger stimulere kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv ved å gi lave doser av urter og mineraler.

Ayurvediske leger

Aurveda, basert på et sanskrit sikt, er det en innfødt healing system som er mer enn 5000 år gammel, og er allment praktisert i India og omkringliggende regioner som Sri Lanka. Ministry of Indigenous Medicine i Sri Lanka bidrar til å bevare og utvikle Ayurveda ved å trene høyt kvalifiserte ayurvediske leger.

I Ayurveda, diagnostiserer en lege pasienter basert på deres individuelle konstitusjon ved hjelp av en Klassifikasjonssystemet system kalt "doshas." Ayurvediske leger behandler hele personen i stedet for symptomene på en sykdom, ved å foreskrive livsstil og kosttilskudd endringer. Ayurvediske leger fore helbredende urter som er kjent for å gjenopprette balanse og velvære til personer med kroniske helseproblemer. I USA, kan lisensierte utøvere i felt som naturmedisin, ernæring, massasjeterapi og akupunktur som får ayurvedisk trening ved institusjoner som er akkreditert av National Institute of Ayurvedisk medisin (NIAM) praktisere som ayurvediske leger. I Sri Lanka, er Ayurveda en høyt aktet urfolk healing system som støttes av den nasjonale regjeringen.

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM)

Tradisjonell kinesisk medisin har vært mye praktisert i Kina i de siste 3000 årene, og har vokst raskt i andre deler av verden. I motsetning til vestlig medisin, som har en biokjemisk tilnærming til behandling av sykdom hos mennesker, forskjellig TCM fundamentalt ved å ha en energisk orientering til menneskekroppen og dens forbindelse med universet.

Ifølge "Classics av ​​tradisjonell kinesisk medisin," sykdom oppstår hos personer på grunn av ubalanse eller stagnasjon av deres qi eller livskraft. TCM leger bruker ulike behandlinger for å gjenopprette den riktige flyten av Qi i en pasient ved hjelp av behandlinger som akupunktur, urtemedisin og qigong øvelser.