Digidexo.com

Hvordan bruke en Vetiver Plant

Den vetiveria anlegget har lenge vært brukt i parfymer, men den kan også anvendes for å bidra til å stoppe jorderosjon. Vetiver er en type gress som har tykke røtter som vokser dypt ned i bakken. Røttene å hindre vann fra å passere gjennom så vel som å holde føflekker og andre skadedyr fra å komme gjennom. Sette en grense veviter rundt din hage eller eiendom vil bidra til å holde plantene friske samt beholde næringsstoffene i jorda.

Bruksanvisning

•  Mål området der du vil at vetiver plante å vokse. Hver plante trenger å bli plassert seks inches hverandre.

Dig hull 6 inches fra hverandre. Plantene kommer typisk pre-vokst med en 5-tommers del av jord som holdes sammen av røttene. Bruk biter av jord som en referanse for hvor dypt du skal grave hullene. For eksempel, hvis blings av jord er 5 inches høy, grave hullet fem inches dypt slik at jorda er på nivå med bakken.

Plasser plantene i bakken og fylle eventuelle tomrom med jord. Pakk jorda ned, slik at plantene ikke lett kan fjernes.

Vann plantene en gang en dag eller så ofte du vann andre typer gress på din eiendom. Til slutt røttene vil vokse over ti meter ned i bakken.

Trim plantene så ofte som du føler er nødvendig med en gressklipper eller hekksaks. Fordi vetiver kan vokse opp til 6 meter høy, kan den også brukes som et privatliv grensen.

Tips og advarsler

  • Plante vetiver planter om våren for best resultat. Pass på at plantene får minst en time med sollys hele dagen.