Digidexo.com

Hvilke Retail Stores Selge Chillow Pillow?

Hvilke Retail Stores Selge Chillow Pillow?


Den Chillow Pillow er en spesiell pute som lover å øke sjansene for en bedre natts søvn. Forskjellen mellom denne og en vanlig pute er den aktive kjølesystemet som holder mellomrommet mellom huden din og din pute fra å utvikle seg til en svette. Det beste er, denne puten gjør alt uten å lage en lyd! Vannet som forsvinner fra kroppen din mens du sover blir absorbert av vann fra Chillow, og blir sendt tilbake i den omkringliggende luften. Resultatet er en kul og uavbrutt søvn. Bonus? Den Chillow Pillow er i samsvar med en aktiv livsstil og som den er utstyrt med minne skum!

Størrelse

Den Chillow Pillow er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser: standard, pluss, og mini. Den mini kan også brukes som et is-pakke eller som en pute for.

Prising

Standarden Chillow Pillow er foreslått på $ 34,95 av skaperne. Den Chillow Plus selger for $ 44,95, og mini er $ 24.95. Disse er alle i amerikansk valuta.

Retail Steder

Sears og velg JCPenney steder er nå autoriserte forhandlere av Chillow Pillow. Kjøpe direkte fra en lokal butikk vil eliminere fraktkostnader.

Unntak

Ingen sted nær deg? Følgende nettbutikker tilbyr Chillow Pillow enten til rabatterte priser, eller redusert frakt:

Miles Kimball
Drugstore.com
Skymall
Som Vi Endre

Advarsel

Den Chillow Pillow kan veie opp til 5 pounds når den er fylt. Så, hvis du kjøper en, hold den unna barn under 4 år eller noen som ikke kan løfte den med letthet. Også unngå skarpe gjenstander som smykker og kjæledyr klør (beklager til de som liker å sove ved siden av din hund eller katt)!