Digidexo.com

Diabetiker vekttap dietter

Diabetiker vekttap dietter


Diabetes er en sykdom som rammer over 23 millioner amerikanere i dag, og er forårsaket av en mangel på insulin i kroppen, noe som er nødvendig for å behandle sukker og carbohydrates.This mangel på insulin kan gjøre det vanskelig for diabetikere å kaste pounds.

Det finnes ingen måte å bekjempe diabetisk vekttap. Men det er mange tips ernæringsfysiologer har tilbudt å holde de med både type 1 og type 2 diabetes i sjakk. Det finnes også ulike alternative behandlinger som kan øke vekttap hos diabetespasienter.

Mat forslag

Mat og ernæring er noen av de viktigste komponentene for å kontrollere diabetes fordi mat kan enten balanse eller svinge nivåene av kjemikalier i systemet. Mat kan være en utfordrende aspekt i å miste vekt som en diabetiker.

Kontrollere hvor mange karbohydrater vi spiser kan være spesielt utfordrende, men et anstendig nivå av karbohydratinntaket i ett måltid er mellom 45 og 60 gram. Sjekk med en ernæringsfysiolog for å finne den riktige karbohydrater serien for deg. Når man holder denne marginen i bakhodet, husk at meieriprodukter som melk og yoghurt har karbohydrater, som gjør noen bønner og noen grønnsaker som mais. Men du trenger for å opprettholde de nødvendige karbohydrater teller for hvert måltid, som stivelse er en viktig komponent i kostholdet ditt.

Kontroll av glykemisk indeks av mat er avgjørende for diabetiker og en høy GI er allment forventet å være årsaken til en raskt voksende diabetiker befolkningen i Amerika. Jo mer bearbeidet eller tilberedt mat er jo høyere GI. For eksempel, hvis en frukt eller grønnsak er moden, vil det sannsynligvis ha en svært høy GI, og hvis en potet er most det vil ha en høyere GI enn en vanlig bakt potet på grunn av behandlingen. Opprettholde en relativt lav GI kan bidra til å opprettholde blodsukkernivået og holde oss trim. For mer informasjon besøk www.glycemicindex.com for mat forslag og nyheter om forskning og utvikling av denne viktige ernæring oppdagelsen.

Også, som er foreslått for resten av befolkningen, er fem frukter og fem grønnsaker anbefales å holde opp forbrenningen. Lapskaus eller fruktsalater er en god måte å matche disse tallene på en jevnlig basis. Matvarer med frø er spesielt anbefalt, fordi de bidrar til å forhindre rask glukose absorpsjon.

Kosttilskudd og behandlinger

Det finnes mange alternative behandlinger som kan hjelpe diabetikere miste vekt og opprettholde sunne blodsukkeret. Akupunktur har vist seg effektive for mange diabetespasienter som lider nerveskader, og akupunktur hjelper også lindre stress, noe som kan være en hovedkomponent i vektøkning. Biofeedback er en annen stress beroligende teknikk som hjelper oss å lære hvordan å håndtere våre egne kroppslige reaksjoner. En annen populær behandling i diabetiker samfunnet er guidet billedspråk, som hjelper pasientene tenke på spesifikke bilder for å oppmuntre avslapning.

Urter og mineraler slik som krom, magnesium og vanadium er anbefalt i bekjempelse av vekttap og kontroll av diabetes. Krom bygger opp systemets glukose toleranse faktor, sørger magnesium en sunn blodglukosekontroll og vanadium har vist seg å nivå blodsukkernivået og til slutt, åpner for en reduksjon i insulin medisiner for noen.

Matvarer for å unngå

Sukker er et stort problem med diabetikere som det øker glukosenivå, noen ganger til en unormal og farlig grad. Av denne grunn sukker bør spises i moderate mengder av diabetikere, som skal prøve å spise desserter bare en eller to ganger i uken. Noen hvite stivelse er generelt en dårlig idé, og inneholder en høy GI. Hvitt brød, hvit ris, hvitt mel og pasta er eksempler på matvarer med høy GI. Rødt kjøtt kan også får blodsukkeret til å skyte i været, som kan koffein, og selv om egg gir protein, bør diabetikere generelt unngå dem.