Digidexo.com

Hva er noen hjemme botemidler for genital warts?

Genital warts ikke har en kur, men det finnes behandlinger og medisiner som kan tillate genital warts å forsvinne, og redusere størrelsen vortene har potensial til å nå. Det er medisiner som en lege kan forskrive for å fjerne dem, men det er også hjem rettsmidler for de som ikke har råd til medisiner.

Genital warts

Genital warts er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer. Sykdommen spres ved direkte hudkontakt under sex av alle typer, inkludert genital og muntlig, med en smittet partner. Den sykdom og infeksjon er forårsaket av humant papillomavirus. Warts vises i klynger, som kan være liten eller spre seg til store massene. Sykdommen kan vare i måneder uten smittet person har noen symptomer, eller symptomer og vorter kan vises umiddelbart.

Vitamin E Oil

Ved hjelp av vitamin E olje kan være et middel for å fjerne genital warts. Vortene kan ikke forsvinne akkurat der og da, men over tid vitamin olje vil føre dem til å forsvinne. En smittet person med genital warts bør bruke vitamin E olje på den infiserte huden og påfør en liten mengde knust hvitløk over genital warts. Innen en uke eller så, bør genital vorte eller warts begynner å falle av.

Juice

Juice er hjemme rettsmidler som brukes til å fjerne genital warts. Noen av juice som bør brukes inkluderer eple cider, eddik eller andre melkeaktig juice. Juice bør kombineres med løk skiver og salt, og bør sitte over natten før du bruker. Smittet person vil da ta bomull baller og suge dem i juice rette, og deretter bruke til det infiserte området. Genital warts vil tørke opp og faller av etter en viss tid.

Dietter

Det er noen dietter som kan hjelpe de som blir smittet med genital warts behandle infeksjonen. Disse diettene blir ofte referert til som Generelt Vorter Diet. Dietten består av mat som er rik på betakaroten og folsyre. Noen frukter og grønnsaker som er en del av denne dietten inkluderer mango, reddik, squash og tomater som er oransje, gul og rød i fargen. Noen mørkegrønne grønnsaker som kål, spinat og andre grønne grønnsaker kan spises med denne dietten.

Påføring Heat

Bruke varme til de genital warts kan være en effektiv hjem rette. Hvis du vil bruke varmen, en person bør bruke en hårføner eller varmen fra en lampe. Få varmen så nær det infiserte området som rimelig mulig, minst 18 inches bort fra genital vorte eller vorter. Dette bør gjøres flere ganger om dagen for å oppnå positive resultater. Varmen skal brukes etter genital warts er blitt renset, ved å klemme varmt vann på underlivet. Når varmen blir brukt, vil genital vorte tørke opp og falle av.