Digidexo.com

Hvordan takle bivirkninger av Levaquin

Hvordan takle bivirkninger av Levaquin


Levaquin er et kraftig antibiotika som brukes til å behandle en rekke sykdommer, blant annet bronkitt og miltbrann. Det er flere bivirkninger knyttet Levaquin, og vite hva du kan forvente og hvordan å takle vil hjelpe deg gjennom behandling

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med de alvorlige bivirkninger av Levaquin og de ​​mindre alvorlige bivirkninger, slik at du vet når du må oppsøke lege umiddelbart, og når du kan selv behandle bivirkninger trygt.

Hold en journal av uvanlige tanker og atferd impulser. La dine familiemedlemmer eller lege anmeldelse av dette tidsskriftet å sørge for at du ikke er i fare eller skade deg selv eller andre. Forvirret tenkning og selv hallusinasjoner er blant Levaquin menn mulige bivirkninger.

Drikk mye vann. Mens du tar Levaquin, kan krystaller dannes i urinen din. Ta din Levaquin med et fullt glass vann og fortsette å drikke mer vann enn normalt for å minimere eller hindre krystaller fra forming.

Legg mat til kosthold som hjelper bekjempe diaré, som det er en annen vanlig bivirkning av Levaquin. Spis bananer, ost og andre bindende matvarer for å bidra til å redusere denne bivirkningen.

Bruk over-the-counter smerte medisiner for å takle eventuelle muskelsmerter eller hodepine kan oppstå mens du tar Levaquin.

Ta dagtid naps for å hjelpe håndtere tretthet som kan skyldes forstyrret søvnmønster på grunn av Levaquin.