Digidexo.com

Hvordan behandle Skjørbuk Med Naturmedisin

Hvordan behandle Skjørbuk Med Naturmedisin


Skjørbuk er forårsaket av en vitamin C-mangel, og kan føre til depresjon, svertet tannkjøttet og løse tenner, problemer eller mangel på healing samt alvorlige leddplager. Vitamin C er ustabil, blir lett ødelagt ved overkoking og kan bare lagres i kroppen i korte tidsperioder. Fordi naturlige frukt og grønnsaker er de beste kildene til vitamin C, er de også den beste medisin for skjørbuk. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle skjørbuk med naturmedisin.

Bruksanvisning

Bruk sitron og / eller limesaft til både å behandle og forebygge skjørbuk. Naturlig rik på vitamin C, kan sitroner og lime være den beste naturlige medisin for behandling av skjørbuk. Bare klem ca 1 ss. juice i et glass, blid med en skje med honning og drikke tre ganger om dagen. Sitron eller lime juice og vann kan tas en gang om dagen for å hindre skjørbuk i de utsatt for vitamin C-mangel.

Ta med poteter i ditt daglige kosthold for å behandle skjørbuk. Selv tilberedes, kan 100 mg av poteter inneholder opptil 17 mg vitamin C, noe som gjør dem en kraftig naturlig medisin i behandling og forebygging av skjørbuk. For å få mest vitamin C, damp potetene i stedet for koking, steking eller baking.

Kombiner 1 ts. av pulverisert indisk stikkelsbær, også kjent som Amla, og 1 ts. av sukker i et halvt glass melk. Drikk denne naturlige medisin tre ganger om dagen for å bekjempe skjørbuk.

Legg mango pulver til måltider, en naturlig indisk medisin som kalles Aamchur. 15 g av dette pulver, produsert av tørkede og pulveriserte grønne mango, inneholder så mye vitamin C som 30 gram kalk, noe som gjør det til en effektiv naturlig medisin i behandling og forebygging av skjørbuk.

Spis et sunt kosthold rikt på rå frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker spesielt nyttige i behandling og forebygging av skjørbuk inkluderer tomater, appelsiner, grapefrukt, sitroner, lime, grønn paprika, brokkoli, poteter, søtpoteter og både grønn og rød kål.