Digidexo.com

Hvilke vitaminer bør du ta på Raw Food Diet?

Hvilke vitaminer bør du ta på Raw Food Diet?


Basert på troen på at matlaging ødelegger næringsstoffer og enzymer, den rå mat diett omfavner frisk frukt, grønnsaker, nøtter, frø og spirer, mens eschewing noen produkter oppvarmet over 118 grader F. På grunn av sin restriktive retningslinjer og eliminering av kjøtt, meieriprodukter og korn kan kosten gjør det vanskelig å få tilstrekkelig næringsstoffer. Å vite hvilke vitaminer til å ta på rå mat diett vil hjelpe deg å unngå ernæringsmessige mangel.

B-12

Etter å ha gransket nærings nivåer av langsiktige rå foodists, en studie publisert i spørsmålet oktober 2005 av Journal of Nutrition viser at 38 prosent av dietten tilhengerne var mangelfull i vitamin B-12. Fordi de fleste former av rå diett er veganer --- disallowing kjøtt, meieriprodukter og egg --- dietten eliminerer de viktigste kilder av dietetisk B-12, som er animalske produkter. For å holde seg frisk på en rå mat diett, rutinemessig å ta en vitamin B-12 supplement er viktig.

Kalsium

Uten inkludering av meieriprodukter eller beriket mat, tenderer den rå vegansk diett for å være lav i kalsium. Ifølge Glessen Raw Food Undersøkelsen ble utført i 1997, rå foodists ofte bruker mindre enn anbefalt daglig inntak av kalsium, noe som kan øke risikoen for osteoporose og benbrudd. Tar et kalsiumtilskudd mens du spiser en rå mat diett kan hjelpe deg å opprettholde bein helse og unngå mangel.

Sink

Den Glessen Raw Food Study fant at den rå mat diett er lav i sinkholdige matvarer, og tilhengerne av dietten pleier å være sinkmangelfull. Langvarig sinkmangel kan føre til nevrologiske skader og et svekket immunforsvar, så forbruker nok av dette næringsstoffet er kritisk. Fordi de høyeste kilder til sink er kjøtt og forsterkede frokostblandinger --- som begge rå mat diett eliminerer --- ta en sink supplement er nødvendig for å holde seg frisk på denne dietten.

Vitamin D

Vitamin D er en viktig faktor i bein helse, men det er bare til stede i en håndfull av matvarer --- ingen som den rå mat diett tillater. De vanligste kildene er fisk og beriket melk. Mens eksponering for sol kan også produsere vitamin D, kan rå foodists bor ved høye breddegrader, eller i overskyet klima ikke får nok direkte sollys for å unngå mangel. Alle som følger en rå mat diett bør vurdere å ta et vitamin D tilskudd for å møte anbefalte krav.

Iron

Selv om rå vegansk kosthold inneholder noen jernrike matvarer (for eksempel spinat), kjøtt og forsterkede frokostblandinger har de høyeste konsentrasjonene av jern --- og i den mest absorberbare form. Rå mat dieters som ikke spiser nok jern kan utvikle anemi, og menstruerende kvinner har enda høyere risiko på grunn av sine månedlige tap av blod. Hvis du spiser en rå mat diett og ikke nådde det anbefalte inntaket av jern, bør du vurdere en jern supplement for å øke din helse.