Digidexo.com

Hvordan å finne en lege for Disc Disease

Når du søker etter en lege å behandle degenerative-plate sykdom, ikke bare stole på "MD" tagget på enden av et navn. Gjør litt bakgrunnsinformasjon forskning er ganske lett i dagens web-fokusert verden, og resultatene kan være vel verdt innsatsen. Ifølge MDNationwide, er anslagsvis 50 til 60 prosent av leger saksøkt minst en gang i løpet av sin karriere, og litt legwork på din del kan hindre deg fra å bli en del av disse statistikkene.

Bruksanvisning

•  Kontakt American Board of Medical Specialties (ABMS). Dette ideell organisasjon, som består av 24 medisinske spesialitet boards, lister 145 spesialiteter og sub-spesialiteter som tilbyr det sertifisering. Begynn å kompilere din egen liste over ortopediske leger og / eller kirurger i ditt område. ABMS gir også mange lenker og ressurser til andre medisinske organisasjoner som kan hjelpe i søket.

Kontakt staten medisinske utvalget. Selv om informasjonen her kan være begrenset, kan du vanligvis kontrollere legene du vurderer er lisensiert og bord-sertifisert og finne noen bakgrunn på disiplinære tiltak.

Bruk en Internett-tjeneste. Tjenester som MDNationwide du blir belastet for en full bakgrunnsrapport, men informasjonen er ofte omfattende. Du kan forvente å lese resultatene på legens opplæring, utdanning, utmerkelser, noe malpractice historie og lisens og bord-sertifisering status.

Kontakt forsikringsselskapet ditt. Noen forsikringsselskaper har nettverk av leger. Sjekk om legene du vurderer er inkludert i dette nettverket, som vanligvis vil resultere i lavere out-of-pocket utgifter for deg.

Intervju ulike leger. Spør hvor mye erfaring de har i behandling av plate sykdom og hva deres suksessrate er med lignende pasienter. Ifølge Mayo Clinic, vanligvis bedrer smerte i 1-4 uker, og kan styres med konservative behandlinger. Spør potensielle leger hva deres behandling planer omfatter.

Tips og advarsler

  • Se etter leger som har vært å trene fem år eller mer, og som er fellesskap trente i sine fagområder.
  • Få henvisninger, og spør andre pasienter om legen og hva de tenkte på sine erfaringer.
  • Forskning dine kilder, spesielt dine online de. Informasjon på internett er ikke nøye regulert, og mange steder er ikke troverdig. Ifølge American Board of Medical Specialties, bør du være mistenksom av nettsteder som tilbyr informasjon om å leve sunt og samtidig selge helseprodukter.