Digidexo.com

Hvordan vet en Child Han har autisme

Hvordan vet en Child Han har autisme


Autisme og relaterte Aspergers syndrom, er et helse problem som vanligvis krever alle i familien til å utvikle mestring. Ett problem som kommer opp i familier med autistiske barn er delikat emne for hvordan å fortelle et barn han har autisme. Mange foreldre til autistiske barn er enige om at fortelling er best. Det er imidlertid noen viktige skritt for å følge. Les videre for å lære hvordan å fortelle et barn han har autisme.

Bruksanvisning

Avgjør Hvordan vet barnet at han har autisme

•  Ta barnets alder i betraktning når du forteller henne. Vurdere i hvilken grad hun viser tegn på autistisk atferd også. Nyttige ord for nesten alle aldersgruppe er "annerledes" og "spesielle".

Påpek de helsemessige problemer av andre i familien, for eksempel mammas skade ryggen og Bobbys astma. Fortell barnet ditt at han har en tilstand i tillegg, som vil trenge spesiell omsorg.

Fortell barnet i komfortable omgivelser, for eksempel når hun er i hennes seng for kvelden. De komfortable omgivelser kan gjøre hele prosessen mindre forstyrrende for et barn som allerede setter pris på og trenger konsistens og rutine.

Ha en strategi på plass

Ha en liste over de fagfolkene du har kontaktet (spesialpedagoger på skolen, ergoterapeuter og liknende personer) når du forteller barnet at han så denne tilstanden. På denne måten er det du sier at han er spesiell i stedet for bare annerledes. Disse fagfolk kan være i stand til å låne deres hjelp til å kjøre dette punktet hjem.

Sjekk ut bibliotekbøker om autisme som er skrevet bare for barna. Gå til ditt lokale bibliotek og be om å få snakke med barnas bibliotekar.

6. Snakk om at autisme kan gi en person styrke, så vel som svakhet, i visse områder. Noen styrker som har blitt sett i autistiske mennesker inkluderer økt sikkerhet for matematikk, kunst og visuell-romlig forståelse. Foreldre vil vanligvis vite hvor en autistisk barn viser økt evne, og dette kan hjelpe deg å holde autisme diskusjon positive.

Tips og advarsler

  • Legger ikke skjul på tilstanden fra barnet ditt. Noen foreldre unngå å fortelle barna at de er forskjellige, i håp om å unngå usikkerhet. Men forlater dette barnet utsatt for forvirring når han uunngåelig merknader forskjeller.