Digidexo.com

Grapefruktkjerneekstrakt for periodontal sykdom

Grapefruktkjerneekstrakt for periodontal sykdom


Nær 80 prosent av voksne i USA har noen form for periodontal (tannkjøtt) sykdom. Tilfeller kan variere fra mild betennelse i tannkjøttet, til mer alvorlige skader på bløtvev og bein som støtter tennene. God tannhygiene, og muligens noen alternative behandlinger som grapefruktkjerneekstrakt, kan bidra til å forhindre periodontal sykdom.

Betydning

I avanserte og alvorlige tilfeller av periodontal sykdom, tann kan falle ut eller må fjernes. Tannkjøttsykdom kan også forårsake eller forverre eksisterende helseproblemer. Tannkjøttsykdom kan forebygges og behandles med grapefruktkjerneekstrakt.

Betraktninger

Røyking, hormonelle forandringer, diabetes, stress, kreft, autoimmune sykdommer og genetikk spiller alle en rolle i periodontal sykdom. Børsting, tanntråd, regelmessige tannlegebesøk, avkall på bruk av tobakksprodukter, et sunt kosthold, og grapefruktkjerneekstrakt kan bidra til å forhindre tannkjøtt sykdommer.

Fordeler

Grapefruktkjerneekstrakt er en naturlig og kraftig antibiotika. Det er effektivt i behandling av tannkjøttsykdom, og i å holde tannkjøttet og tennene friske.

Bruksområder

En dråpe grapefruktkjerneekstrakt lagt til vanlig tannkrem og brukes i å pusse tennene to ganger om dagen er anbefalt eller optimal tannkjøttet. Du kan også blande en liten mengde av grapefruktkjerneekstrakt med vann som en skylling for best resultat.

Forebygging / løsning

Som et ikke-toksisk, men effektiv antiviral og antibakteriell middel, er grapefruktkjerneekstrakt sikker og fordelaktig når det brukes som et munnskyllemiddel for de med alvorlig tannkjøttsykdom. Grapefruktkjerneekstrakt er også nyttig for dem som ofte glemmer å bruke tanntråd.

Potensial

Folk som ikke lider med periodontal sykdom også dra nytte av grapefruktekstrakt når det brukes to ganger i uken. Oral tannhelse er forbedret og flere bakterier blir fjernet enn med vanlig tannpuss og bruk av tanntråd.