Digidexo.com

Hvordan jeg Detox Legemidler ut av systemet?

Hvordan jeg Detox Legemidler ut av systemet?


Tar reseptbelagte medisiner over lang tid kan føre til bivirkninger som forstoppelse, hodepine, mageproblemer, gjær infeksjoner og oppblåsthet. Etter en detox program som kolon rensing, metabolsk rensing eller en lever og orgel renset kan bidra til å lindre noen, om ikke alle, av disse bivirkningene. Andre detox alternativene inkluderer en frukt og grønnsaker rens, vitamin C flush og bruk lav temperatur badstuer og damper for å fjerne giftstoffer, men vær oppmerksom på at mange av disse alternativene ikke er vitenskapelig bevist.

Bruksanvisning

•  Kjøp en god kolon rensing produkt, som kan være en effektiv måte å fjerne giftstoffer. Det er produkter tilgjengelig på nettet eller i de fleste helsekostbutikker. Disse inkluderer urtepreparater som normalt inneholder psyllium husk og Cascara Sagrada sammen med andre urter som rense kolon av avfallsstoffer og giftstoffer. Effektiviteten og sikkerheten av disse metodene er ikke blitt bestemt av Food and Drug Administration (FDA).

Bestill en colonic vanning økt. Dette er gjort av en heia-omsorg profesjonelle og involverer flere besøk til en klinikk. Et rør er satt inn i endetarmen, og vann benyttes for å spyle ut eventuelle avfallsmateriale og giftstoffer som måtte ha samlet seg i løpet av årene. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis for å bevise colonics og kolon rensing fjerne giftstoffer, har naturlige helsevesenet utøvere har brukt denne metoden i flere tiår.

•  Prøv en metabolsk rens. Metabolsk rensing er ofte anbefalt av naturopathic leger og alternative behandlere. Det er en mild, men grundig avgiftning metode. Den kommer i form av en ris- eller soyabasert proteindrikk spesialdesignet for leveren avrusning. En diett av ris, frukt og grønnsaker er anbefalt for en periode avhengig av spesifikke symptomer og den enkelte. Den anbefales spesielt for de med matallergier. Metabolsk rensing er ikke godkjent av FDA.

Bruk en vitamin C flush. Forskning på vitamin C har vist at den har en kraftig evne til å fjerne bakterietoksiner, medikamenter, miljøgifter og tungmetaller fra kroppen. Den er skånsom mot systemet og kan nøytralisere de skadelige effektene av produsert giftstoff. Den C-vitamin i flukt kan brukes i mellom andre former for rensing. Bruk pulverisert mineralaskorbat C, som vanligvis er godt tolerert av folk flest. Beløp som trengs varierer, så ta kontakt med en kvalifisert helsearbeider om råd.

Bestill en badstue eller damp. Lavtemperatur varme kan eliminere fettløselige kjemikalier fra kroppen. Dette alternativet er ofte brukt for personer som har vært utsatt for plantevernmidler, løsemidler og farmasøytiske legemidler. Den langsomme utgivelsen av svette oppfordrer utgivelsen av fettløselige giftstoffer gjennom huden. Finn en tørr badstue som ligger mellom 110 og 120 grader eller et dampbad på 110 grader. Bo i den i ca 30 til 60 minutter tre ganger i uken for best resultat. Målet er å svette sakte og jevnt, så pass på at temperaturen ikke er for varmt.