Digidexo.com

Hvordan ta Testosteron Enanthate

Testosteron Enanthate er en reseptbelagte medisiner som stammer fra en mannlig seksuell hormon. Vanligvis foreskrevet for å behandle tilstander forbundet med lavt testosteron hos menn, er det også gis til kvinner på anledning til å behandle spesifikke varianter av brystkreft. Medikamentet virker ved å restaurere eller forsterke testosteron som normalt produseres i kroppen, og ved å forskyve en hvilken som helst organisk forekommende østrogen, som kan hemme veksten av kreft og stoppe det fra å spre seg. Testosteron Enanthate er også den øverste anabole steroider for kroppsbyggere, som det oppfordrer til rask vekst og utvikling av muskelvev. Det er lovlig tilgjengelig på resept bare.

Bruksanvisning

•  Lær å trygt gi deg selv en sjanse. Injeksjoner av testosteron Enanthate er generelt gitt av en lege eller sykepleier. Hvis du har planer om å behandle deg selv hjemme, har en så profesjonell demonstrere riktig teknikk for å tegne en injeksjon.

Bestem dosen din. For menn er den vanligste dosen mellom 250 og 1000 mg én gang per uke. For kvinner er det 250mg (eller 1 ml) hver 10. dag. Imidlertid kan legen din anbefale en annen dosering eller injeksjon tidsplan basert på din alder, vekt, kjønn og trening diett, og hans instruksjoner bør ha forrang.

Inspiser medisinering. Hvis innholdet i din Testosteron Enanthate ampulle ser skyet, inneholder flytende partikler eller er en off-farge, medisinen er forurenset og må kastes. Ampuller som er sprukket eller skadet på noen måte bør også bli kastet ut eller returneres til produsenten.

Vask injeksjonsstedet med isopropylalkohol. Tegn din dosering med en ny nål og fortsette med skudd.

Kast den brukte sprøyten på en måte som er i samsvar med statlige og lokale forskrifter helsevesenet. Oppbevar den ubrukte delen av Testosteron Enanthate ved romtemperatur, vekk fra direkte sollys og utilgjengelig for barn.

Tips og advarsler

  • Hvis du ved et uhell har hoppet over en Testosterone Enanthate dose, ta den med en gang - med mindre du er innenfor 48 timer av din neste planlagte dose, i så fall hoppe over det og gå tilbake til din vanlige medisiner tidsplan. Ikke øk mengden av din neste injeksjon for å "gjøre opp" for tapte skudd.
  • Ikke holde Testosteron Enanthate på badet, som overdreven fuktighet og svingninger i varme vil ødelegge produktet. Ikke gi Testosteron Enanthate til noen andre. Deling av reseptbelagte medisiner er ulovlig. Vanlige bivirkninger av Testosteron Enanthate er: utvikling av akne; lav energi; ømhet og hevelse i munn og tannkjøtt; hodepine; og håravfall. Ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren hvis du opplever noen av disse mer alvorlige bivirkninger: hevelse i munn, lepper, ansikt eller tunge; elveblest; kløende utslett; endre på utseendet eller størrelsen på testiklene; ansikts-hår vekst; pustevansker; brystsmerter; gulsott; lengre eller smertefull ereksjon; endring i vokal tone; markant økning i aggresjon; eller uforklarlig vektøkning.