Digidexo.com

Alternative Cures for tuberkulose

Tuberkulose er en bakteriell infeksjon som er forårsaket av en bakterie som kalles Mycobacterium tuberculosis. Denne bakterien angriper lungene og sprer seg gjennom luften. Du er mer utsatt for denne tilstanden hvis du lider av et svakt immunsystem. Symptomene på tuberkulose kan inkludere en vedvarende hoste som varer i mer enn tre uker, vekttap, tretthet, nattesvette, og hoster opp blod. Det finnes alternative behandlinger for å kurere symptomer på tuberkulose, som kan hjelpe kroppen din og lungene begynner å fungere normalt. Rådfør deg med en lege før du begynner noen form for alternativ behandling program.

Melk

Melk er et kjempefint alternativ kur for tuberkulose. En av de beste terapeutiske midler i behandling av tuberkulose er kalsium, og melk er en av rikeste kildene av organisk kalsium. Den melken må holdes kald til å forhindre at det danner seg noen vekst i den. Før du begynner en all-melk diett, må du legge ut på en tre-dagers raskt av rå juice bare. Under en all-melk diett, må du drikke et glass melk annenhver time på den første dagen 08:00 til 20:00, og deretter et halvt glass melk hver time på den andre dagen. Etter hvert vil du jobbe deg opp før du drikker et glass melk hver halvtime. Denne dietten bør vare fra seks til åtte uker.

Custard Apple

Vaniljesaus epler blir ansett som en effektiv kur for tuberkulose, fordi de inneholder kvaliteter av en foryngende stoffet. Massen av to vaniljesaus epler og 25 stenfrie rosiner bør kokes i vann. Filtrere vannet etter om lag en tredjedel er igjen i potten, og bland i to teskjeer drevet sukker godteri, og en kvart teskje kanel og kardemomme.

Indisk stikkelsbær

Indisk stikkelsbær er rik på vitamin C, som brukes til å kurere en rekke plager, blant annet tuberkulose. For å behandle denne tilstanden, bland sammen en spiseskje frisk indisk stikkelsbær, en spiseskje honning, og åtte gram vann. Dette bør tas hver morgen ved behandling av denne tilstanden, og du bør begynne å merke effekten i kroppen din i løpet av få dager.

Bananer, ananas, bananer

Bananer og ananas er effektive i behandlingen av tuberkulose, og kan hjelpe til utvinning. Ananas har vist evne til å løse opp slimet i lungene, mens saften av en Banan har vært i stand til å kurere hoste, rikelig oppspytt, og høy feber.