Digidexo.com

Formålet med felles kommisjon

Formålet med felles kommisjon


Felles kommisjon er et helsevesen akkrediteringsorgan med et rykte for høy kvalitet på pasientbehandling standarder. For en organisasjon å oppnå sin "Gold Seal of Approval" akkreditering status, må det dokumentere overholdelse av den Joint Commissionâ € ™ s høye forventninger.

Funksjoner

Formålet med felles kommisjon er å holde helseorganisasjoner ansvarlige for å levere kvalitet helsevern og setter pasientsikkerheten først.

Betydning

Felles kommisjon opprettet flere organisasjonsspesifikke manualer som beskriver standarder for omsorg, utviklet ut av beste-praksis.

Funksjon

Felles kommisjonens konkrete standarder er utformet for å forbedre sikkerheten til pasienten med det mål å forbedre pasientens utfall.

Fordeler

Organisasjoner som holder en felles kommisjon akkreditering er berettiget til å motta høyere refusjonstakster fra forsikring bærere fordi akkrediterte organisasjoner har en høyere standard for omsorg og arbeid for å forebygge uønskede utfall i løpet av pasientens sykehusopphold.

Måling Compliance

Felles kommisjon vurderer hver organisasjonen oppfyller sine standarder og forskrifter hvert tredje år via uanmeldte undersøkelser på stedet.