Digidexo.com

Hva er fordelene med Hard Boiled Egg for menstruasjonssmerter?

Hva er fordelene med Hard Boiled Egg for menstruasjonssmerter?


Det er mange måter å lindre smerter og kramper som kommer med kvinnens menstruasjonssyklus. Noen av disse er av tvilsom opprinnelse og andre kan være vitenskapelig bevist. Mens spise hardkokte egg som en måte å lindre menstruasjonssmerter kan virke usannsynlig, er det bevis som tyder på at biotin, et vitamin som finnes i egg, kan hjelpe til lindring av muskelkramper, inkludert vanlige menstruasjonssmerter.

Hva er Biotin?

Opprinnelig kjent som vitamin H, biotin er et komplekst B-vitamin først oppdaget i 1940-årene at AIDS hovedsakelig i utviklingen av friske celler, bidrar til å metabolisere sukkeret, syntetisere fettsyrer og støtter sunn nervesystemfunksjon. Biotin finnes i kosmetikk og hudpleieprodukter på grunn av sin celle-boosting egenskaper, oftest for å styrke negler og hår.

Biotin-rik mat

The Federal Drug Administration har ikke bestemt en anbefalt daglig inntak av biotin fordi biotin mangel ikke er vanligvis funnet hos friske voksne. Biotin kosttilskudd er tilgjengelig, men en diett rik på biotin er oftere anbefales. Den vitamin kan finnes i en rekke matvarer, inkludert mange næringsrike grønnsaker som blomkål, gulrøtter og tomater; grønne greener; både ku og geit melk meieriprodukter; mørke bær, som for eksempel bringebær; leveren; og egg, særlig eggeplommer.

Biotin i Egg

Eggeplomme er en av de mest biotin-konsentrerte matvarer tilgjengelige. Eggehviter, på den annen side, inneholder avidin, et enzym som faktisk hemmer biotin absorpsjon i blod. Avidin er mest utbredt i rå eggehviter, men dens styrke avtar som det hvite er kokt. Som eggehviten er mer grundig kokt, mister jo mer avidin sin biotin-bindende egenskaper. Den største mengden av biotin er absorbert i kroppen gjennom egg som er kokt så lenge som mulig: hardkokte egg.

Hard Boiled Egg og menstruasjonssmerter

Menstruasjonssmerter, kramper som er produsert når veggene i livmoren kontrakten som en måte å hjelpe til med å utgyte sitt fôr, blir ofte behandlet med tradisjonelle over-the-counter muskelavslappende som ibuprofen eller paracetamol. På grunn av biotin evne til å opprettholde riktig nivå av prostaglandiner, og å forbrenne fettsyrer, også fungerer som et muskelavslappende middel. Derfor, hardkokte egg, de rike på biotin, er en ideell mat for naturlig behandling av disse vanlige menstruasjonssmerter.

Biotin Beyond the Cramps

Fordi biotin spiller en aktiv rolle i å fremme sunn cellevekst, kan forbruket av hardt egg hjelp i lindring av mer enn bare menstruasjonssmerter. Optimale nivåer av biotin i kroppen kan behandle symptomene på begge endometriose, den smertefulle uterine oppbygging av celler utenfor livmoren, og Candida, eller soppinfeksjon, på grunn av biotin evne til å inhibere gjærvekst i kroppen.