Digidexo.com

Hva er årsakene til lavt serotonin nivåer?

Serotonin er en nevrotransmitter, eller et kjemikalie som å tillater impulser å flytte fra en nervecelle til en annen. Personer med lav serotonin nivåer kan oppleve hormonelle forandringer, som kan forstyrre med felles aktiviteter, inkludert å spise og sove. En måte å øke serotoninnivået er et sunt kosthold. Medisinsk behandling kan søkes og følges opp av lege når pasienter lider av lav serotonin nivåer.

Funksjon

Serotonin fungerer som en budbringer for å overføre signaler i hjernen. Det er også funnet i hele kroppen. Det påvirker flere systemer, inkludert de nervøse, hjerte-og fordøyelsessystemet.

Identifikasjon

En årsak til lav serotonin er mangel på søvn.

En annen årsak til lavt serotonin nivåer er depresjon. Folk som ikke føler seg godt om seg selv kan få medisinsk behandling som kan omfatte kognitiv atferdsterapi for å lære å akseptere livets utfordringer og medikamenter som antidepressiva Paxil.

Lav serotonin kan føre appetitt problemer. De rammede kan kreve mat og drikke med høyt sukkerinnhold. Andre kan kreve salte matvarer som potetgull og pretzels.

Time Frame

Serotoninnivået kan endres fra lavere mengder til høyere beløp. Når diagnostisk testing har bekreftet lavt serotonin nivåer, kan en lege lage en behandlingsplan som kombinerer ernæring, mosjon og medisiner.

For eksempel kan en pasient med lavt vitamin og mineral inntak rådes til å spise mer grønne grønnsaker med vitamin B og vitamin K.

Forebygging / løsning

Serotoninnivået kan heves for å holde systemet fungerer som det skal. En måte er å opprettholde et sunt kosthold, inkludert å spise lite fett, lite sukker og lav-natrium matvarer. Tryptofan kan øke serotoninnivået. Kilder inkluderer magert svinekjøtt og kalvekjøtt. Plus, kan pasientene ha sunne karbohydrater som melk.

Trening kan utføres for å bidra til å holde sinnet fokusert og kroppen tonet.

Pasienter kan være foreskrevet medisiner for å øke serotoninnivået.

Advarsel

Serotonin syndrom kan oppstå når to stoffene innføre dreven serotonin i kroppen. Skjelvinger og muskelspasmer er mulig. Syndromet kan bekreftes med medisinske tester for eksempel en komplett blodprosent, et elektrokardiogram og elektrolyttnivåer, som overvåker mineraler som finnes i blodet.

Denne tilstanden kan unngås med bedre pasient-lege kommunikasjon.