Digidexo.com

Større bryst Øvelser

Muskler som er svakt resultat i dårlig holdning. Flere øvelser kan hjelpe deg å tone brystet muskler, styrke ryggmuskulaturen og forbedre holdningen din til å gi deg en illusjon av større og fastere bryster.

The Bench Press

Øvelser som benkpress gi mer bulk til brystet området. Bulking opp brystmusklene kan gjøre brystene ser større ut. Å utføre benkpress, ligge på benken med ryggen flat. Hvis du er ubehagelig løfter vektstangen med vekter på det, prøv å bruke manualer i stedet. Når du ligger på ryggen holder en manual i hver hånd, start med hendene på brystet nivå og push-up. Senk hele veien tilbake til brystet igjen. Den samme prosessen kan brukes med et veid bar. Starte med bar mot brystet og presse vekten opp til armene er helt ut. Deretter lavere tilbake til brystet. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

Wall-Ups

Wall-ups er i hovedsak push-ups mot veggen. Hendene skal være i tråd med skuldrene når du lener inn mot veggen. Deretter skyver ut til armene er helt ut. Deretter gjentar, bøye albuene og lener seg inn mot veggen. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

The Butterfly

Ligg på ryggen med føttene flatt på gulvet med vekter i hendene, og hendene på sidene. Deretter løfter vektene oppover mot hverandre holde armene bøyd ved albuen. Møt vektene i midten rett over brystet. Lavere armene på ryggen på gulvet. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

Breast Press

Sitte rett opp i en stol ved hjelp av god holdning. Hold ryggen rett og skulderbladene trukket ned. Lårene bør være parallelt med gulvet og føttene skal hvile flatt. Hold armene ut foran deg i en 90-graders vinkel, med underarmene og albuene berøre. Deretter flytter armene rett ut, holde albuene bøyd og bringe armene tilbake parallelt med overkroppen. Du skal føle den ekspanderende i brystet. Deretter flytter armene tilbake til sentrum, rørende igjen på underarmer og albuer. Gjenta. Du kan legge manualer til denne øvelsen, så vel. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

The Arm Swing

Stå oppreist med armene langs siden. Begynn med venstre arm og sirkel frem i en flytende bevegelse. Gjenta brede kretser, utvide arm og skulder, for 10 til 12 repetisjoner. Deretter bytte til høyre arm, og gjenta.

Svømming

Svømming er en utmerket alternativ trening for å trene alle musklene, inkludert de viktige rygg og brystmusklene. Brystet hjerneslag vil tone og faste bryster ved å arbeide disse spesifikke muskler.