Digidexo.com

Hvilke Bees La Stingers?

Hvilke Bees La Stingers?


Ut av alle de forskjellige arter av bier, er det honey bee som kan svi en person bare én gang og la et stinger bak i offerets hud. Det er sju forskjellige arter av honningbier og 44 underarter. De europeiske og Africanized honningbier er de vanligste typene i USA. Personer som lider av anafylaksi, en alvorlig reaksjon på en honning bie stikk, vil kreve øyeblikkelig legehjelp.

Historie

Den europeiske (eller Western) honningbie er også kjent under det vitenskapelige navnet Apis mellifera. Per 2011 var det 28 underarter på den vestlige halvkule. De to første ble brakt til Nord-Amerika på begynnelsen av 1600-tallet av europeiske kolonister. På 1950-tallet, den aggressive afrikanske underarter Apis mellifera scutellata inngikk Brasil. Dette bee, kjent som killer bee eller Africanized bie, parret med italienske, tyske og Balkan honningbier. Africanized bier kom i USA på begynnelsen av 1990-tallet.

Utseende

Africanized og europeiske honningbier har begge gylne gule legemer som er oval i form. De er omtrent 1/2 tommers lang og merket med brune band. Honningbier har to par vinger, som kan slå med en hastighet på 250 ganger per sekund. De har tre par ben og ett par av antennen. Arbeideren honningbier har kropper som er dekket med forgrenede hår. Hårene arbeide for å felle pollen.

Stingers

Bare kvinnelige arbeideren honningbier har Politiagentene, eller ovipositors, som er en del av deres reproduktive anatomi. Stinger har mothaker eller en krok på spissen som synker inn i huden til offeret. Bee vil forsøke å fly bort, men det vil rive en del av buken i prosessen. Dette fører til visse død for bee. Mens enten bee vil svi når provosert, de Africanized honningbier har en tendens til å være mer aggressive og mindre forutsigbar. De pleier også å angripe i større antall.

Behandlinger

Hvis du blir stukket av en honningbie, skrape bort stinger med en fingernegl. Hvis du prøver å plukke opp eller klem stinger å trekke det ut, vil du bare ende opp med å klemme mer gift inn i såret. Fjern stinger så snart som mulig, og deretter vaske såret. Påfør et kaldt omslag eller ta antihistaminer for å lindre smerten.

Forholdsregler

Honningbier flyr rundt blomster og samle pollen og nektar ikke utgjør en stor trussel mot deg. Hva du trenger å se opp for er humlebolet eller territorium, som de vil forsvare aggressivt. Honningbier er sosiale insekter og lever i kolonier består av tusenvis. Europeiske honningbier som å bygge reir i treet sprekker og noen ganger i loft og skorsteiner. Africanized honningbier kan leve i tre hull, falne logger eller på steder som for eksempel dekk, kasser eller tomme biler. Hvis du kommer over en honningbie reir på et sted hvor det vil utgjøre en trussel, ringe en skadedyrbekjempelse profesjonell.