Digidexo.com

Hvordan hjelpe Nerve Damage

Nerveskade kan ha en rekke forskjellige årsaker. Skader, leddgikt, diabetes, multippel sklerose og gjennomgår kjemoterapi eller legemiddelregimer for kreftbehandling alle har mulighet til å føre til nerveskader. Som i 2009, er over tjue millioner amerikanere rammet av nerveskader. Skade på nervene er en smertefull og, som foreløpig, medisinsk irreversible problem. Det faktum at nerveskader ikke kan kureres betyr ikke at smerter og skader ikke kan reduseres.

Bruksanvisning

•  Forhindre skade. Mens de menneskene som gjennomgår kjemoterapi ikke kan hindre nerveskader som oppstår som følge av behandlingen, diabetikere, som representerer flertallet av nerveskader lider i landet, kan forebygge mye skade ved å holde deres blod-sukker nivåer innenfor passende område.

Be legen din om Cymbalta for behandling av nevropatisk smerte. Den er godkjent som behandling for diabetiker perifer neuropati. Mens Cymbalta ikke har blitt godkjent for andre typer nerveskader, er det et relativt trygt medikament og legen din kan være villig til å foreskrive den.

•  Prøv statiner. Statiner inkluderer medikamenter som Lipitor, Crestor og Zocor. Disse kolesterolsenkende medisiner har vist seg å bidra til å forhindre perifer neuropati hos diabetikere.

Lær om fibrater. Fibrater er en annen klasse av kolesterol-kampene medikamenter som har vært effektive i å senke blodfett hos personer med diabetes og i sin tur hindrer nerveskader.

Tenk på fysisk eller ergoterapi. Det er mulig at nerveskader vil føre til at du mister balansen, koordinasjon og noen fysiske evner. Fysioterapi og ergoterapi kan bidra til å redusere virkningene av skade og bidra til å gi økt muskelstyrke og stabilitet.