Digidexo.com

Dietter for å redusere kolesterolet og triglyserider

Dietter for å redusere kolesterolet og triglyserider


Mange lurer på hvordan de skal redusere sine kolesterol og triglyserider gjennom endringer i kostholdet. For å redusere kolesterol, må du spise fettfattige matvarer. For å redusere triglyserider, du trenger for å unngå matvarer som inneholder mye sukker. (Naturlig sukker i frukt ikke heve triglyserider.) Watching porsjonsstørrelsen er også viktig.

Alkoholholdige drikkevarer

Drukket alkoholholdige drikker, spesielt øl, kan pigge triglyseridnivåer, så avstå fra alkoholholdige drikkevarer vil bidra til å redusere triglyseridnivåer.

Alternativ Smaks

Smakstilsetning matvarer med ikke-fett alternativer vil bidra til å redusere kolesterolet. For eksempel kan Molly McButter gi en buttery smaken uten den høye fett i smør eller margarin.

Sauser

Ved hjelp av sennep i stedet for majones vil bidra til å redusere kolesterol, fordi det er mye lavere i fett.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er veldig sunt og inneholder ingen animalske fettstoffer, slik at et kosthold rikt på frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere kolesterol og triglyserider, spesielt når de erstatter høyt fett og sukkerholdig snacks.

Magert kjøtt

Hvitt kjøtt, som kylling, er mye lavere i fett enn rødt kjøtt. Spise en diett med mer hvitt kjøtt og færre rødt kjøtt vil bidra til å senke både kolesterol og triglyserider.

Moderate porsjoner

Både kolesterol og triglyserider er sannsynligvis øke når personen spiser større porsjoner. Redusere porsjonsstørrelsen kan bidra til å redusere både kolesterol og triglyserider.