Digidexo.com

Resept Assistance Programs & Medicare Disability

Resept Assistance Programs & Medicare Disability


Reseptbelagte narkotika salg i USA er nå i gang på mer enn $ 300 milliarder pr år; priser og antall skript fortsette å stige. For de fleste amerikanere, til spørsmålet om hjelp og / eller forsikring hjelpe betale for narkotika er en av de mest grunnleggende. Pasienter med kroniske lidelser som bruker spesial legemidler kan møte narkotika kostnader av tusenvis av dollar per måned. For noen kan reseptbelagte assistanse programmer og Medicare dekning gjennom uførhet være relevant.

Reseptbelagte Assistance Program - privat sektor

Mange farmasøytiske selskaper har etablert programmer for å tilby sine legemidler til reduserte priser for de som virkelig trenger det.

De fleste selskaper krever at pasienten være uten resept eller helseforsikring og bor i en husholdning med samlet inntekt under Federal Poverty Guideline. Grensen varierer fra selskap og krever selvangivelse. En gyldig resept og lege informasjon er også nødvendig.

Pasienter som ikke har råd sine merkede resepter kan kontakte bransjens Partnerskap for Patient Assistance. Personalet vil sende søkeren kontaktinformasjon, skjemaer og instruksjoner for alle relevante farmasøytiske selskaper. De fleste, men ikke alle, reseptbelagte legemidler er tilgjengelige gjennom disse programmer. Alternativt kan pasientene se opp narkotika og finne produsentens søknader individuelt gjennom trengende Meds, en nonprofit nettsted. Hver stoffet selskapet må brukes på separat. Aksept er vanligvis for en 12-måneders periode. Årlige fornyelser er vanligvis mulig; fullt reapplication med skattedata er nødvendig.

Vennligst merk: det tar ofte utholdenhet for å få aksept. Mange pasienter har opplevd avvisning fordi de sendte inn nødvendig informasjon i feil rekkefølge; applikasjoner kan kastes eller forlagt av selskapet, men søkeren er ikke informert.

For de som er kronisk syke og må ta høye kostnader spesialitet legemidler, men å komme seg gjennom den prosessen kan spare tusenvis av dollar per år.

Resept Assistance - Offentlig

De nådde 65 år med 40/4 om skattepliktig arbeidsinntekt (eller ektefeller av folk møte som kriterium) vil være kvalifisert for Medicare. Ved å velge en tradisjonell Medicare plan (med del A og B), kan man velge en Medicare Prescription Drug Plan (del D). Vekselvis, hvis en Medicare Advantage Plan er valgt, stoffet dekning vil vanligvis komme direkte gjennom denne planen. I begge tilfeller vil det være et månedlig narkotika forsikringspremie og en co-pay for hver resept.

De med begrensede inntekter / ressurser kan kvalifisere for ekstra hjelp. I så fall vil den månedlige premie belastet av de fleste Medicare narkotika planer skal betales av staten. Ekstra Hjelp gir også pasienten med en flat co-lønnssatser for narkotika. Alle merkede legemidler godkjent i planen narkotikalisten, vil bare kreve en co-lønn på $ 6, som i 2010. Generiske legemidler krever en egenandel på $ 2,50. Kontakt statens Department of barn og familier.

Medicare og funksjonshemming

Extra hjelpeprogram for reseptbelagte stoffet bistand kan også være tilgjengelig før 65 hvis du blir kvalifisert for Medicare i en tidligere alder på grunn av en ulykke eller sykdom. Hvis du utvikle en langsiktig uførhet og er ute av stand til å komme tilbake i arbeid, kan du søke om offisielle uførhet status etter reglene i Social Security Administration.

Søkere kan henvende seg til sitt statens institutt barn og familier for uførhet status. Kort tid etter å ha blitt dømt deaktivert, vil den enkelte begynne å motta en månedlig føderal uførhet betaling.

Selv om helsestatus kan tidvis bli anmeldt, dersom uførheten fortsetter i to år fra datoen for uførhet funn, vil den enkelte være kvalifisert for innmelding i Medicare og en del d Medicare Drug Plan. En søknad til staten for ekstra hjelp med narkotika på grunn av lav inntekt kan gjøres, som det kan av alle på Medicare.