Digidexo.com

Hvordan bekjempe reisesyke

Hvordan bekjempe reisesyke


Reisesyke er en kronisk tilstand der berørte personen føler seg svimmel eller kvalm når man kjører i en bil eller på fornøyelsespark rides, tog, cruiseskip eller andre kjøretøyer i bevegelse. Selv enkelte bevegelser kan starte reisesyke følelser. Etter å ha lidd av reisesyke problemer for mer enn 30 år, har jeg funnet måter du kan bekjempe reisesyke og selv gjøre aktiviteter du nyte igjen.

Hvordan bekjempe reisesyke

Prøv urtemedisiner i kampen for å avslutte reisesyke. Disse er ikke narkotika, men heller kosttilskudd som øker kroppens evne til å takle. Du må kanskje ta urtemedisiner opp til en uke i forveien for dem å være effektive. De er nyttig å bekjempe reisesyke fordi de har minimale bivirkninger og ikke forårsake døsighet. Tabletter eller væske er mest vanlig for reisesyke. Det finnes lenker til nyttige tilskudd innenfor denne artikkelen. Hvis du er usikker, spør din lege eller handle på en helsekostbutikk.

Unngå å se ut av vinduet for lange perioder av gangen, eller stirrer på telefon ledninger når man kjører i en bil. Dette alene kan redusere følelsen av reisesyke. Fikse øynene på ett sted og ikke flytte. Prøv ikke å kjøre med dem som har stick shift, som skiftende tannhjul vil øke din reisesyke. Sitte i baksetet hvis du kan hvis du lider av reisesyke.

Sip ingefær te eller sted ren hakket ingefær i mat eller drikke før du reiser for å bekjempe reisesyke. Dette kan bidra til å lindre symptomene på reisesyke, spesielt kvalme. Ginger må være fra roten selv, ikke fra et krydder som selges i en krukke å være effektiv mot reisesyke lidelser. Du kan også prøve flytende ingefær ekstrakt.

Tygg på en fersk mynte blad eller prøve essensielle olje mynte dråper for kvalme som følger reisesyke. Gjør dette så snart du begynner å føle reisesyke start.

Unngå å spise store måltider, da dette kan bringe på reisesyke. I stedet spiser kjeks og stivelse og mindre måltider før du reiser eller gå på noen ritt for å hjelpe din reisesyke. Hvis du føler deg svimmel, holde kjeks på hånden for å holde noe i magen for å unngå reisesyke.

Bruk reisesyke armbånd med magneter på hvert håndledd. Disse er ofte laget av bomull eller nylon med en liten magnet i hvert bånd. Det er viktig å ha på reisesyke armbånd i riktig posisjon som anvist på pakken. Reisesyke armbånd kan brukes hele dagen og er trygge for hele familien.

Test rettsmidler for å se hvordan de kjemper reisesyke før du begir deg ut. Mange har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration for å bekjempe reisesyke. I tilfellet at det kjemper reisesyke, prøve å øke urte dosen litt, prøver forskjellige aktiviteter eller kombinere behandlingsmetoder.

Hint

  • Fortell andre du lider av reisesyke. De kan være i stand til å minimere eksponering ved kjøring på mindre buede veier og unngå hyppige stopp og start.
  • Resepter og over-the-counter medisiner som Dramamine kan ha bivirkninger og forårsake døsighet. Prøv å begrense eller unngå disse rettsmidler hvis mulig.
  • Rådfør deg med helsepersonell dersom du bruker noen form for medisiner før du starter reisesyke rettsmidler.
  • Følg instruksjonene på flasken eller pakken nøye når du tar noen supplement.
  • IKKE en erstatning for medisinske råd.