Digidexo.com

Hvordan få Taller ved å strekke

Denne artikkelen vil gi deg noen enkle måter å innlemme strekker seg inn i din daglige rutine og bli høyere på samme tid. Det er mange enkle tøyningsøvelser som alle kan gjøre hjemme, og det vil forlenge ryggraden, lette smerter og plager, og øke høyden.

Hvordan få Taller ved å strekke

Hvordan få Taller ved å strekke

Bli høyere kan være så enkelt som strekker seg. Bare stå med føttene om skulder bredde hverandre og når armene over hodet, og nådde så høyt som mulig. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Du vil være i stand til å føle trekk i nedre ryggraden som du puster inn og puster ut.

En annen enkel måte å bli høyere ved å strekke berører tærne. For å gjøre dette, stå med føttene om skulder bredde hverandre, når armene så langt du kan over hodet, deretter bøye seg og ta på tærne. Du må kanskje bøye knærne litt. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Pust inn som armene er nå for taket og puster som du ta hendene til tærne. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

Legge til enkle yoga strekker til din daglige strekker rutine er enkelt og øker din fleksibilitet over tid. Den klassiske cobra positur kan gjøres selv av yoga nybegynnere. Bare ligge på gulvet med ansiktet ned. Hvile bena forsiktig sammen. Plasser hendene med håndflatene vendt gulvet under hver skulder. Sakte presse opp med hendene og løft brystet og skuldrene fra gulvet, og pass på å holde albuene gjemt i inn til sidene. Pust forsiktig som du skyver opp. Pust ut og senk overkroppen sakte tilbake på gulvet. Hold hver cobra positur i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Dette er en stor oppgave for å strekke ryggraden og får høyere.

Liket posere i yoga er den ultimate avslapping. Ligg på ryggen på en yoga matte eller teppe på gulvet i en avslappet tilstand med føttene ca 18 inches fra hverandre og bøyd litt utover. Forlenge ryggraden ved å forsiktig strekke på bena nedover som din strekke armene over hodet i motsatt retning. Deretter plasserer hendene, håndflatene vendt opp, om lag seks inches fra sidene av hoftene og puste inn og ut dypt i ca 10 minutter. Dette er en stor yoga positur å slappe av med, så vel som for å strekke ryggraden.

Fjellet posere i yoga er svært lik en enkel strekk bevegelse. Stå med føttene sammen og løfte begge armene til sidene, og deretter bringe dem sammen over hodet mens inhaling dypt. Bli med hendene over hodet, holde bena og tilbake avslappet. Hold i noen sekunder, og slipp og puster som du tar armene ned igjen til sidene. Kombinere flere av disse yoga utgjør sammen med enkle tøyningsøvelser vil forlenge ryggraden, forbedre holdningen din, og gjøre deg høyere. Gjør disse øvelsene flere dager i uken, og du vil merke en betydelig forbedring i ditt velvære, også.

Hint

  • Begynn sakte med tøyningsøvelser for å unngå skade.
  • Se legen din før du starter en ny fitness rutine.