Digidexo.com

Hvordan lage melis med Stevia

Hvordan lage melis med Stevia


Enten du er på en diett med lavt sukkerinnhold, eller du bare ønsker å spise godt, kan du bruke Stevia som søtningsmiddel. Urten besitter en smak som er naturlig søt som sukker, uten glukose eller kalorier av ekte sukker. Erstatte Stevia for vanlig sukker gjør det en nyttig og like deilig ingrediens i desserter og drikker. Å vite hvordan å lage Stevia melis gir deg muligheten til å bake cookies, kaker og andre desserter.

Bruksanvisning

•  Legg den spesielle baker sukker til mat jeksel. Spesial baker sukker kan finnes i dagligvarebutikker og bakeri forsyne butikker. Det er et fint sukker som er litt større i krystall enn melis.

Kombiner pulverisert Stevia rot med den andre ingrediens i mat jeksel. Stevia kan kjøpes fra helsekostbutikker. Det selges også kommersielt som en kunstig søtningsmiddel i mange dagligvarebutikker og supermarkeder.

Fest lokket på mat jeksel tett og snu innstillingen til "High". La jeksel å blande og male innholdet til et fint, hvitt pulver.

Hell de resulterende melis i en krukke eller beholderen. Lagre den til du trenger å bruke den. Den kan brukes ved de samme målingene som standard melis, fordi det har samme konsistens og smak.