Digidexo.com

Hjem Cures for Chafing

Hjem Cures for Chafing


Gnaging er smertefullt og flaut nok, men uten riktig behandling, tilbudet ditt, kan til og med ødelagt hud utvikle en infeksjon. Flekker av hud naturlig gni sammen på visse områder av kroppen, for eksempel innsiden av lårene, lysken eller på overarmene, noe som gjør disse mest utsatt for gnagsår. Utføre repetitive bevegelser gjennom utøvelse av fysisk arbeid kan øke disse risikoene, spesielt hvis du er iført grov, syntetisk fiber klær. Ignorerer gnagsår er både ineffektiv og farlig, spesielt for personer med risiko for infeksjon eller med undertrykt immunsystem.

Vask huden din

Vask berørte huden to ganger om dagen ved hjelp av kaldt vann og en mild desinfiserende såpe. Masser huden med fingrene, ikke en slip loofa eller vaskeklut. Huden naturligvis akkumuleres et lag av svette og bakterier i løpet av dagen. Holde gnaget huden ren reduserer bakterier i nærheten rå hud og den påfølgende risiko for sopp eller bakterielle infeksjoner.

Hold Dry

Som du allerede vet, smerte og ubehag av gnagsår øker betraktelig med svette. Holde berørte huden ren hindrer infeksjon, holde den tørr tillater gjenoppretting. Bruk klær laget av glatte, naturlige fibre for å øke blodsirkulasjonen. For anstrengelsesutløst gnagsår, bruke klær laget av pustende syntetiske materialer og unngå utstående sømmer, koder eller bånd som gnis mot huden din mens du flytter.

Reduser Friksjon

I motsetning til irritasjon forårsaket av klær, områder utsatt for hud-mot-hud gnagsår, som lysken, kan være spesielt vanskelig å behandle. Hyppige anvendelser av babypudder redusere friksjonen mellom hud patcher, mens eliminere fuktighet. Hvis gnagsår oppstår i en badedrakt, gni en sjenerøs scoop av vaselin i det berørte området. Vaselin hjelper smøre og lindre, mens du oppretter friksjonsfri kontakt mellom huden din.

Salve

Alvorlige tilfeller av gnagsår forårsaker renner, ødelagt hud eller blødning, er en mer potent salve nødvendig. Chafing ligner i nød å bleie utslett, så gjelder en tykk bleie krem ​​for å hindre ytterligere irritasjon, beskytte huden din og oppmuntre healing. Påfør bleie krem ​​før sengetid for å unngå flekker på klær. Som du ligge stille og sove, absorberer din gnaget hud den medisinske verdien av bleie fløte. Kombiner denne behandlingen med andre helbredende tiltak, som pulver og pustende klær, i løpet av dagen.