Digidexo.com

Substitute Diet for Lap Band Surgery

Substitute Diet for Lap Band Surgery


Runde band kirurgi er en operasjon hvor et silisiumbånd er festet til den øvre del av magen for å danne en liten lomme. Denne type operasjon bidrar til en pasient mister vekt, som magen er innsnevret i størrelse, og pasienten spiser mindre som en konsekvens. Vanligvis bare de som er overvektige og har vært mislykket på andre vekttap metoder er kandidater for denne type prosedyre. Etter runde band kirurgi, er en spesiell diett nødvendig.

Liquid Diet

Etter runde band kirurgi, vil en pasient konsumere en væske-bare diett, som instruert av lege. Den kirurgiske området gror i løpet av denne tiden, og magen behov for å justere til væsken før fast føde innføres. I tilfeller der pasienten har vanskeligheter med å bytte over til fast føde, kan legen råde tråd med den flytende diett for en lengre periode. En pasients mage kapasitet etter kirurgi er 3 til 8 oz., Men en lege vil anbefale en bestemt væskeinntak måling for hver pasient, fordi det kan variere.

Vann og andre væsker

En pasient kan drikke mellom 1 og 1,5 liter vann per dag. Anbefales nipper vannet sakte og bruke en liten skje. Når på fast føde, er det også anbefalt å unngå vann og andre væsker på måltid tid til å holde magen fra å fylle opp for raskt. I stedet kan en pasient drikke vann eller andre væsker 15 til 30 minutter før eller etter å ha spist fast føde. Alkoholholdige drikker og kullsyreholdige drikker som selters og brus, er å bli utelatt i ca seks måneder etter lap band kirurgi.

Frukt og nøtter

Etter runde band kirurgi, må en pasient å holde seg borte fra nøtter og litt frukt fordi noen enheter, kan forårsake en hindring som maten går fra magen til tynntarmen. Frukt å unngå å inkludere de med frø, for eksempel jordbær og bjørnebær, så vel som fibrøse frukter, slik som appelsiner og ananas. Pasientene bør også unngå popcorn. En lege eller ernæringsfysiolog vil anbefale når disse elementene kan inntas igjen, samt hvilke elementer som er akseptabelt å spise.

Sukker

Det er nyttig å holde seg borte fra søtet mat og drikke. For mye sukker legger mer kalorier etter lap band kirurgi diett. Det beste er å ta sikte på å drikke væske uten kalorier, som vann, eller lavt kaloriinnhold. For en søtere smak, tilsett sukker erstatning, hvis ønskelig.

Spise Tips

Når på en lap band kirurgi diett, er det noen nyttige tips som kan redusere ubehag i magen og hjelp i vekttap suksess. For eksempel, tygge sakte og slutte å spise når fornøyd (ikke helt full). Ikke overstige matinntak anbefalt av lege, og gå etter hans akseptabel mat liste.