Digidexo.com

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

Et mol er en gruppe av celler, alt pigmenterte (ofte mørk brun), som klynger sammen og ser ut for det blotte øye å være en sirkulær prikk på huden. Føflekker er vanligvis ufarlige, men for kosmetiske grunner vil du kanskje en fjernet. Flate føflekker i særdeleshet kan være vanskelig å bli kvitt, siden de kan være innebygd dypere i huden. Likevel, med litt flytende nitrogen, de fleste føflekker ikke stå mye av en sjanse - selv flate seg.

Bruksanvisning

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

•  Gjør en avtale med en kvalifisert lege. Enhver hudlege vil gjøre, så vil de fleste familie leger. Husk å oppgi ditt ønske om å fjerne en flat føflekk ved hjelp av flytende nitrogen.

Vet hva du kan forvente under inngrepet. Legen vil bruke en flytende nitrogen "våpen" for å utføre mole fjerning. Det vil innebære 5 til 10 sekunder av en lammende følelse, etterfulgt av 30 til 90 sekunder av ofte intens, konsentrert stikk som flytende nitrogen trenger dypt inn i leiligheten mole kjerne og uunngåelig i noen av live sunn hud rundt føflekken.

Forvent muligheten for noen post-prosedyre smerte. Noen mennesker opplever ikke mye. Andre har å forholde seg til flere timer med non-stop stinging som kan være ganske intens, avhengig av størrelsen på føflekken og presisjonen av lege eller flytende nitrogen pistol.

La mole alene i tre dager. Du kan bli fristet til å klø bort på den. Ikke rør det. La den klynget, pigmenterte celler dør og dis-fest fra den friske huden rundt dem. Det kan være nyttig å dekke føflekken løpet av denne tiden med et plaster.

forsiktig plukke føflekken av. Det vil sannsynligvis ikke falle av med en gang. Men det er ikke nødvendig nå å la det være. Vanligvis vil føflekken falle av på egen hånd, enten ved å pusse opp mot noe eller gjennom din egen skrape, ca en uke etter inngrepet fant sted.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å utføre en flytende nitrogen mole fjerning på egen hånd. Bare en kvalifisert lege skal utføre prosedyren.