Digidexo.com

Hvordan Mentalt Forny Your Mind

Hvordan Mentalt Forny Your Mind


Enten du er brent ut fra en lang uke med arbeid eller utmattet fra å skrive college essays, tar en pause for å fornye ditt sinn hjelper deg å føle deg bedre. Stress kan virke overveldende, men tar skritt for å slappe av og oppdatere tankene dine hjelper deg med å håndtere bekymring, angst og utbrenthet. Ikke føl deg skyldig om å ta noen minutter å ta vare på deg selv; ta korte pauser forbereder deg til å arbeide mer produktivt og forebygger psykiske problemer, som depresjon og angst.

Bruksanvisning

En øvelse. Gå en tur, sykle eller gjøre yoga er aktiviteter som hjelper tømme tankene og gi deg mer energi. Trening reduserer også risikoen for depresjon og utgivelser stress.

•  Gå utenfor. Tilbringe tid utenfor forbedrer din oppmerksomhet span, klarner hodet og reduserer stress.

3 Fokuser på noe positivt eller avslappende. For eksempel, hvis hjernen din begynner å følge en utmattende eller stressende mønster av tanker, distrahere deg selv med en inspirerende sitat eller et fotografi av kjære.

Flytt til et nytt sted. For eksempel ta en pause fra biblioteket og studere i kaffebaren, eller flytte fra kjøkkenbordet til verandaen. Pass på at du velger et område som er rolig og fri for distraksjoner.

Tips og advarsler

  • Med fokus på de tøffeste oppgavene først kan hjelpe deg til å studere eller arbeide mer effektivt.
  • Unngå å se på nyhetene også hjelper deg å tømme tanker og bekjempe stress.