Digidexo.com

Gjær-Free dietter for barn

Gjær-Free dietter for barn


Det finnes en rekke legitime grunner til å eliminere gjær - og gjær fôring mat - fra et barns kosthold. Gjær overvekst, eller Candida som sin ofte referert til, har vært forbundet med en rekke fremtredende atferdsmessige problemer som Attention Deficit Disorder, autisme, hyperaktivitet og mer. Målet med å følge en gjær-fri diett er åpenbart å etablere og opprettholde kvalitet helse - men uønskede atferdsmønstre er vanligvis de fremste motiverende faktorer.

Gjær Growth

William G. Crook, en pediatrisk lege, har komponert litteratur om sine studier på hyperaktivitet hos barn. Han mener bestemt at en overvekst av gjær i kroppen er ansvarlig for en medley av helse og atferdsrelaterte problemer blant barn i dag. Han er sikker på at å følge en diett fri for gjær kan drastisk redusere behovet for Ritalin - stoffet primært foreskrevet for barn i dag med eventuelle atferdssymptomer. Dr. Crook ikke tilstå, men at det er tider når diett ledelse er ikke nok til å støtte mer alvorlig forhold. Men i forbindelse med en nødvendig resept, kan ernæringsmessig bevissthet verker.

Ting du bør unngå

Enkle karbohydrater stimulere gjærvekst i kroppen. En metode som brukes for å redusere uønskede symptomer er å avstå fra all gjær inneholder og fremme matvarer - helt. Dette inkluderer alle meieriprodukter, egg, noen matvarer som inneholder gluten som hvete og hvete-baserte matvarer som pasta, bygg eller rug. All sitrus skal unngås, som er mais og maisprodukter og fermentert mat - som eddik og de fleste krydder. Moldy matvarer er store tilhengere av gjær og inkluderer en hel rekke stoffer som kurert bacon, sopp, syltet eller røkt kjøtt, peanøtter og ulike soyaprodukter. Så er det mest åpenbare årsaken: sukker. Fremfor alt annet, må sukker være strengt ekskludert fra kostholdet, som inkluderer ikke behandlet sukker, ingen tørket frukt, ingen juice eller brus.

Søker årsaken

Sukker forårsaker hyperaktivitet og regelmessig inntak av stoffet over avtar optimal funksjon av immunsystemet. Hvis etter en gjær-fri diett føles altfor utfordrende, det er en annen tilnærming som involverer elimineringsprosess. Å gjøre dette kostholdet kan bidra til å bestemme hvilke matvarer som faktisk forårsaker symptomer, i stedet for alltid å unngå matvarer som kanskje ikke engang være av problemet. Eliminering diett ble spesielt utviklet for å finne spesifikke matallergier og følsomhet.

Etter reglene

Hovedsak, krever eliminering diett fjerne noen mistenkte gjær fremme mat i syv til ti dager. Holde et våkent øye å merke seg noen, og som kan symptomene avta i fravær av visse matvarer. Hold oversikt over matinntaket, så nøyaktig som mulig. Deretter, etter den avsatte tiden, og aldri så sakte, gjeninnføre bestemte matvarer tilbake i kostholdet - en om gangen, venter noen dager i mellom før gjeninnføre den neste, slik at du kan tilstrekkelig vurdere eventuelle symptomer.

Opprette optimal helse

Ethvert foretak å revolusjonere ditt barns kosthold bør forfølges under veiledning av en profesjonell eller en lege. Etter en gjær-fri regime kan virke urimelig restriktiv, men det bringer kroppen tilbake til et sted for optimal fysisk og psykisk helse med sin inntak av hele, naturlig og ubehandlet mat.