Digidexo.com

Om reduserbar Hernias

En brokk oppstår når et organ stikker gjennom en del av bukveggen som er blitt svekket. Vanligvis disse organene er tarmene eller fettvevet i magen. Det finnes en rekke forskjellige typer brokk at en person kan oppleve. Les videre for å finne ut mer om reduserbar brokk.

Hva er en reduserbar Brokk?

En lyskebrokk som er beskrevet som "reduserbar" dersom brokk kan skyves tilbake på plass i magen forsiktig når en person ligger nede. Hvis brokk ikke kan skyves tilbake på plass forsiktig, er det referert til som "irreducible." Lyskebrokk forekommer i lysken, og står for om lag 75 prosent av alle brokk i bukveggen, ifølge emedicinehealth.net.

Årsaker til en brokk

Abdominal brokk kan enten være til stede i babyer ved fødselen, som et resultat av åpninger dannet mens fosteret utvikler, eller utvikle hos voksne senere i livet på grunn av svakheter i bukhulen at framgangen som folk alder. Løfte tunge gjenstander, hoste, å ha kronisk lungesykdom, blir overvektige, anstreng mens du bruker på badet og ha væske i bukhulen kan også føre til brokk, eller forårsake en gave brokk å bli verre.

Symptomer på reduserbar Hernias

Når folk har lyskebrokk, de har en tendens til å oppleve små verkende smerter i nedre underlivet og lyskene, som har en tendens til å forverres mot slutten av dagen eller når en person står i lange perioder av gangen. I reduserbar brokk, kan en person oppdage en ny klump i lysken eller områder i bukveggen, som kan verke, men vil ikke være øm hvis det berøres. Personen kan også legge merke til at at klump blir større når hun står, hoster eller løfter tunge gjenstander, og at det også kan bli presset tilbake i magen.

Behandling reduserbar Hernias

Behandling av brokk kan variere avhengig av om de er reduserbar eller irreducible. For reduserbar brokk, er det generelt anbefales det at de kirurgisk reparert for å hindre fremtidige komplikasjoner med tarmen, for eksempel intestinal kvelning. Noen reduserbare brokk kan behandles med magebindemidler, i stedet for kirurgi, hvis brokk er svært store.

Betraktninger: Taking Care når en brokk vises

Personer som har brokk - reduserbar eller irreducible - bør ta ekstra forsiktighet for å unngå å delta i bestemte aktiviteter som kan føre til ytterligere press på brokk. Ifølge emedicinehealth.com, enhver aktivitet som legger ekstra press på magen, for eksempel løfte tunge vekter eller anstrengende når du løfter tunge dagligvarer, bør unngås for å forebygge komplikasjoner.