Digidexo.com

Kan frossen skulder syndrom Årsak Migrene?

Kan frossen skulder syndrom Årsak Migrene?


Frossen skulder syndrom er en bred diagnose som betyr begrenset skulder bevegelse. Syndromet kan føre til hodepine som kan eller ikke kan være migrene. Migrene har svært spesifikke symptomer. Men noen underliggende tilstander som forårsaker migrene kan også føre til frossen skulder.

Frossen skulder syndrom

Frossen skulder syndrom (FSS) eller lim capsulitis forårsaker smerte, tap av bevegelse og stivhet i skulderområdet. Det kalles "frosset" skulder fordi bevegelsen er begrenset. Du kan oppleve uutholdelig hodepine på grunn av stramme muskler eller nerve irritasjon.

Migrene

Migrene kan være kvalme; oppkast; avbrutt søvn; deprimert følelser; lys, lyd eller lukt følsomhet; kalde og svette hender eller føtter; og tretthet. Du kan ha synsforstyrrelser (Auras), hjernetåke, angst eller humørsvingninger. Årsaken til migrene er ikke kjent.

Stramme muskler

Ifølge Valerie DELAUNE, forfatter av "Trigger Point Therapy for Hodepine og migrene," et stramt trapezius muskel kan bidra til migrene. I en studie utført ved National Taiwan University, de med FSS stole på trapezius muskel for bevegelse. Så FSS kan føre til migrene, men det er ikke årsaken.

Thoracic Outlet Syndrome

Thorax uttaket er mellom kragebeinet og første ribbein. Thoracic utløps syndrom betyr at en nerve, arterie eller vene blir klemt mellom de to. Du kan ha migrene som et resultat av denne tilstand, og det kan bidra til frossen skulder.

Nerve Engasjement

Plexus brachialis er en nerve gruppering i nakken og den første thorax ryggraden området. Denne grupperingen leverer alle signaler til skulder og armer. Nerve impingement forårsaker migrene og kan også oppstå fra frossen skulder.