Digidexo.com

Mange Bruk av mineralolje

Mineralolje har mange bruksområder, det er en fuktighetskrem for tørr eller irritert hud og det vil også behandle øremidd hos katter. Mineralolje er lett tilgjengelig kommersielt, men det er noen potensielle bivirkninger å være klar over med langvarig bruk. Alltid konsultere en kvalifisert lege før du bruker alternative medisinske behandlinger, spesielt hvis du er gravid eller ammer.

Baby Care

Mineralolje behandler bleie utslett og vugge cap hos spedbarn. Det fungerer som en barriere for de berørte områder av huden, holde bakterier ute. For tilfeller av vugge cap, gjelder mineralolje til hodebunnen og dekker de berørte områdene med varme, våte vaskekluter før sjamponering i badekaret. Kontroller temperaturen på de våte vaskekluter med jevne mellomrom for å sikre at de ikke er kaldere enn romtemperatur for å forhindre et fall i babyens kroppstemperatur. Rengjør og tørk bleie området grundig før du bruker mineralolje.

Medisinske bruksområder

Professor Robert D. Cox MD, Ph.D., ved Institutt for Emergency Medicine og Farmakologi og Toksikologi avdeling ved University of Mississippi Medical Center, anbefaler bruk av mineralolje til å behandle kjemiske brannsår forurenset med metallisk litium, natrium, kalium eller magnesium. Mineralolje er også en billig og effektiv avføringsmiddel for mennesker og dyr. Oljen virker ved å belegge den intestinale overflate og hindre absorpsjon av vann og andre væsker. Den tilbakeholdt vann myker avføring, lettelser symptomer på forstoppelse og fekal forstoppelser. Veterinærer også behandle dyr som får lipid-oppløselige giftstoffer sammen med oljen for å hindre absorpsjon av disse giftstoffer.

Smykker bruksområder

Gjennom shipping prosessen eller daglig slitasje, mykere semi-dyrebare edelstener uten fasetter ofte blir oppskrapt eller skadet. Skjule disse ufullkommenhet med en dråpe mineralolje og spare bekostning av å ta dine smykker til en lapidary for reparasjon. For alvorlige riper, suge steiner i olje i flere dager for å oppnå optimale resultater. Når halskjeder ser mer ut som de sikringsanlegg knop i et puslespill ring enn enkelt, identifiserbare tråder, smøre de innviklede kjeder i en kopp av oljen før neste forsøk på å skille dem.

Beauty Care

Påfør mineralolje over områder av huden som du ønsker å beskytte mot hårfarge flekker. Hvis sterke kjemiske våtservietter irritere sensitiv hud, bruke mineralolje på en bomullsdott for å fjerne sminken. Mineralolje er en naturlig hud fuktighetskrem, neglebåndet mykner og et alternativ til barberskum.