Digidexo.com

Tester for hjertet helse

Hjertet er et komplekst organ som ofte blir misforstått og dermed skape frykt og forvirring. Det finnes mange tester som kan utføres av legen din til å fange hjerteproblemer før dem bli livstruende.

Betydning

Hjertesykdom er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i USA Omtrent 500.000 mennesker hvert år dør av hjerte-relaterte problemer. Det er genetiske samt livsstilsfaktorer som må vurderes når man diskuterer hjerte helse. Den eneste måten å redusere dødeligheten av hjerte relaterte dødsfall er for flere å være proaktive i å opprettholde sitt hjerte helse.

The Heart

Det er fire hovedområder hjertet der problemene i kamrene, ventiler, elektriske kretser og fartøy / arterier ofte oppstår. Hjertet blir separert i fire hule kamre. Disse kamre er regulert av hjerteventiler som sikrer frem bevegelige blodstrømmen gjennom legemet. Den "elektriske systemet" i ditt hjerte er faktisk en sammensetning av spesielle celler som holder alle bevegelser av hjertet koordinert. Hjertets fartøy eller koronararteriene gjennomføre nødvendig blod, oksygen og næringsstoffer til hjertet selv.

Symptomer

Noen vanlige symptomer på alvorlige hjerte helsemessige problemer som bør aldri bli ignorert er kortpustethet, smerter eller trykk i brystet, kjeve, rygg eller armer, svakhet eller svimmelhet, langvarig utmattelse, uregelmessige hjerteslag, besvimelse, hevelse i nedre ekstremiteter, rask vektøkning og cyanose eller bluing av negler, hud og lepper. Mange av disse symptomene gå ubemerket og ignorert fører til mer alvorlige tilstander nedover veien som hjertesykdom, hjerteinfarkt og død. Hvis du opplever ett eller flere av disse symptomene, ta kontakt med din lege umiddelbart.

Testing

Mange tester er tilgjengelige for å hindre eller diagnostisere hjerte helsespørsmål. Den første og minst kostbare er en rutinemessig historie og fysisk eksamen med blod arbeid og en EKG (elektrokardiogram). De EKG maskin overvåker og registrerer aktiviteten i hjertet ved å slippe milde elektriske impulser i hjertet muskler. Blod arbeid er gjort for å måle kolesterolnivået (Lipid Profil), Homocystein, som måler et stoff som brukes til å produsere protein i kroppen din, Lipoprotein som måler LDL kolesterol og natriuretiske peptider, som måler protein ditt hjerte og blodkar produsere er alle starter blokker for hjerte evaluering. En brystet X-ray kan også gi uvurderlig informasjon om den generelle helsen til hjertet ditt. Mer intensive og ikke-invasive tester er Echocardiograms, og Holter / tilstelninger skjermer. Basert på funn fra disse første testene legen kan anbefale videre evaluering. En stresstest kan også foreslått. Det finnes mange forskjellige typer av stresstester, noen som krever administrasjon av medisin og noen som ikke gjør det. Legen din vil anbefale den hun mener er best egnet for deg. Stresstester overvåke hjertet ditt mens den utfører gi uvurderlig informasjon om ditt hjerte helse.

Fordeler

Fordelene med tidlig påvisning av hjerteproblemer er dyp. Det kan bety forskjellen mellom liv og død. Jo tidligere et problem er diagnostisert, jo tidligere den kan behandles eller korrigeres.