Digidexo.com

Astma Utslett hos barn

Astma hos barn utslett oppstå på grunn av en rekke mulige hendelser som fører til IgE-antistoffer til å produsere kjemisk frigjør histamin i hele kroppen. Dette fører til betennelse i huden og luftveiene, som fører til kløende, tørre utslett og pustevansker.

Betydning

Astma er en luftveissykdom identifisert som en immun overfølsomhet for triggere som allergener, trene eller vær, føre til astmaanfall og allergisk anafylaksi, synlig indikert av elveblest og utslett.

Typer

Anstrengelsesutløst astma utslett er forårsaket av fysisk anstrengelse, mens allergiske astma utslett er utløst av en inntatt, inhalert eller kontakt allergen, med både potensielt resulterer i kløende, irritasjon og kortpustethet hud.

Identifikasjon

Ikke-allergisk astma utslett er identifisert som flekkete, røde elveblest som begynner nær halsen, brystet og skuldrene under trening, emosjonell nød eller hyperventilering, og kan være ledsaget av svimmelhet, forvirring eller tretthet.

Betraktninger

Allergisk astma utslett kan utløses av miljømessige allergener, matvarer eller kjemisk overfølsomhet som forårsaker hevelse i overhuden, noe som fører til tørr, kløende eksem utslett, kvise-lignende støt og hovne luftveier.

Forebygging / løsning

Utslett hos barn kan bidra til å diagnostisere astma, sammen med allergi og lungefunksjonstester. Styring gjennom aktuell og muntlig antihistaminer, inhalatorer, forstøver behandlinger og allergi injeksjoner gir utvidet lettelse.