Digidexo.com

Hvordan stoppe muskelsmerter

Hvordan stoppe muskelsmerter


Stopp muskel smerter og betennelser rask og gjenoppta et aktivt liv. Muskulære smerter eller betennelse kan følge en kronisk tilstand eller skade. Men uavhengig av utløseren, kan du stoppe muskelsmerter rask og avverge fremtidige problemer.

Bruksanvisning

Numb smerte med is. Plasser en kald klut eller is pose på såre muskler til raskt å lindre betennelser.

Alternativ med varme for å stoppe muskelsmerter. Sammen med is, og til bruker varme for å stoppe muskel smerte og betennelse. I noen tilfeller gjør varmen en bedre jobb med å kontrollere smerte.

Bruk aktuell gels. Slukke brannen med aktuelle sportens kremer. Bruk som anvist og gjelder for verkende muskler.

Stopp betennelse med narkotika. Ibuprofen er et effektivt anti-inflammatorisk. Ta meds som instruert til å bidra til å stoppe muskel smerter på grunn av skade eller medisinske forhold.

Kontroll muskelsmerter naturlig. Kontroll muskelsmerter med naturlige kosttilskudd som fiskeolje, vitamin D og glukosamin. Snakk med legen din først, og deretter bruke kosttilskudd som instruert.

Tregere å stoppe muskelsmerter. Overdreven trening eller andre anstrengende aktiviteter kan skade musklene og produsere smerte. Avstå fra aktivitet som utløser smerter, og tregere før musklene gro.