Digidexo.com

Naturopathic kreft behandlinger

Naturopathic medisin er et alternativ medisin med behandlinger som konsentrerer seg om å bruke naturlige rettsmidler som gjør at kroppen til å helbrede seg selv. Naturopathic kreft behandlinger favorisere bruker minimalt med kirurgi eller medikamenter. Naturmedisin er praktisert av lisensierte leger og består av diagnostisere, behandle og forebygge menneskelige sykdommer og lidelser ved hjelp av naturlige terapeutiske materialer og metoder.

Akupunktur

Akupunktur har blitt brukt som et naturopatisk kreftbehandling. Med akupunktur, er små nåler strategisk plassert på ulike trykkpunkter på pasientens kropp. Akupunktøren kan justere trykket av nålen stimulering og den teknikk som for den type av cancer han behandler. For en kreftsvulst, behandler akupunktøren pasienten for en størknet blod mønster og vil bruke blodstimulerende teknikker. Suksess for behandling av kreft med akupunktur har vært begrenset fordi mange kreftpasienter ikke søker alternative behandlinger for deres kreft før de senere stadier av sykdommen, etter andre tradisjonelle metoder har mislyktes.

Herbal Medicine

Kinesisk urtemedisin er en naturopathic kreftbehandling som behandler symptomene på en sykdom heller enn selve sykdommen. Utøvere forsøke å behandle og forebygge ubalanser som er forårsaket av kreft ved å kombinere ulike planteekstrakter, urter og mineraler, for eksempel ginseng, grønn te og ginkgo. Urte kombinasjoner er ment å behandle og forebygge infeksjoner, hormonforstyrrelser og ulike former for kreft. Urtemedisin er ikke ment å kurere kreft. Den er ment å bli brukt sammen med andre behandlinger, så som kjemoterapi og stråling. Herbalists tro sine naturmidler vil bidra til å kontrollere smerte, vil bidra med bivirkninger av de tradisjonelle kreft terapi, og vil bidra til å stoppe svulsten sprer seg og vokser. Urtemedisin har også som mål å bygge opp immunitet mot kreft.

Homeopati

Homeopati er en naturopathic kreftbehandling som behandler personens kropp og sinn samtidig. De som praktiserer homøopati tro at kroppen og tankene er slik forbundet med hverandre at sykdommer slik som kreft som ikke vil herdes inntil pasienten karakter og emosjonelle tilstand blir adressert. Homeopati vil faktisk ikke behandle kreft; det vil behandle kreftpasient. Den forsøker å stimulere pasientens eget ønske om å bli helbredet for å starte helbredelsesprosessen i bevegelse. Tradisjonell medisin ønsker å ødelegge kreftsvulst, mens homeopati ønsker pasienten å ødelegge svulsten gjennom sin vilje i en mind-over-saken typen behandling.

Clinical Nutrition

Klinisk ernæring er en naturopatisk kreftbehandling som er billig og bidrar til å forsinke eller forhindre inntreden av kreft. Kliniske ernæringsfysiologer hevder at sukker feeds kreft, og de tilbyr kosthold og kosttilskudd for å oppmuntre pasienten til å spise sunnere og innta de riktige næringsstoffene for å sulte kreftcellene. Ernæring terapi er ment å tvinge pasientens kropp for å bli mindre i stand til å støtte kreftsvulster. Nesten halvparten av kreftpasienter dør av underernæring.