Digidexo.com

Hvordan gjøre huset trygt for barn

Mange unødvendige ulykker kan skje i hjemmet, spesielt når det er barn til stede på grunn av uaktsomhet eller ikke betaler oppmerksomhet til sikkerhet retningslinjer for forebygging og barnet proofing huset. Denne artikkelen vil hjelpe deg å bli klar over noen sikkerhetstiltak for å iverksette for å hjelpe barn bevis ditt hjem for å redusere risikoen for ulykker og for å hindre et barn fra å bli skadet og måtte ende opp på sykehuset.

Bruksanvisning

•  For å unngå brannskader oppstår sørge for at det er konstant oppsyn for barnet når det er varme til stede. Kjøkkenet kan være et område hvor mange brannofre kommer til ER for legehjelp. Pass på at barnet ikke er i nærheten av komfyren eller kokende vann. Slå koke håndtak innover unna rekkevidde for små barn. Begrense området topp matlaging til brennere stilling til baksiden av komfyren toppen. Bruk en lås på ovnen for å hindre at barnet i å åpne den varme ovnen.

Mange tilfeller av spedbarnsdødsfall eller skader fra brannsår kommer skjema forsømmelse eller uaktsomhet fra den voksne som forlot et barn uten tilsyn på badet. ALDRI la et lite barn eller spedbarn uten tilsyn når det er varmt, skålding, rennende vann fylle et badekar. Det er lett for et barn å komme i vannet eller falle inn i badekaret og bli skåldet og / eller drukne i vannet. Kontroller alltid temperaturen på vannet.

En annen vanligste årsakene til brannskader hos små barn er fra elektriske apparater for eksempel jern. ALDRI la et varmt strykejern uten tilsyn på strykebrettet når det er et barn som leker i nærheten. Dette vil være en potensiell scenario for et medisinsk nødstilfelle når barnet trekker i snoren og varmt jern faller på barnet. Alltid koble elektriske apparater når de ikke er i bruk og vind den elektriske ledningen pent rundt apparatet. Ikke la ledningen eller skjøteledninger ion en rotete bunt fordi dette vil være en potensiell fare for barn som vil leke med ledningen eller tygge på den.

Bruk skjøteledninger som kan trekkes tilbake i sin egen bolig, eller som har deksler enn sine utsalgssteder. Plasser beskyttelsesdeksler på alle strømuttak. Vet hvor sikringsboksen er plassert, vet hvordan du bruker effektbryter slik at du kan slå av strømmen i tilfelle en elektrisk relatert ulykke

Hvis du vil beskytte et barn fra å falle ned trapper bruke porter som kan installeres lett på toppen av trapp og også i bunnen av trappen. Bruker også teppe på gulv for å gi ekstra beskyttelse og polstring i tilfelle barnet faller Kontroller at rekkverk er sikre og stabile og ikke løs fra veggen. Lær barnet ditt ikke å spille rundt eller på trappen. Sørg for at områdene rundt trapper og trinn er godt opplyst og fritt for gjenstander som leker eller bokser som vil være potensielle farer for tripping og forårsake skader.

Blyforgiftning bruker å være q vanlig årsak til legehjelp hos små barn, men nå med eh bevissthet og strenge regler om bruk av bly og bly basen maler forekomst av blyforgiftning har redusert betydelig. Likevel er det bedre å være føre var så alltid sikre at du kjøper produkter som har blitt testet for blyinnhold. Eldre hus som fortsatt kan ha bly-basert maling bør fjernes eller beskyttes mot et barn fra peeling eller spise malingen. Hvis huset har noen blyrør la vannet renne en stund før du bruker det til matlaging eller drikke. Det jeg bedre å feste vannfiltre til kranene før du drikker vann fra kranene. Kjører også vannet før bruk vil redusere konsentrasjonen av bly sitter i vannet. Hvis du mistenker at barnet ditt har vært utsatt for bly eller har inge bly så bør du ta barnet til å se en lege så en blodprøve for å sjekke føre nivåer kan gjøres og behandling administreres.

Sett alle medisiner unna utilgjengelig skjema små barn i låste skap eller skap. Også ALDRI forlate giftige, farlige produkter åpne skap eller utsette områder som har enkel tilgang for små barn. Holde de fleste av disse farlige produkter innelåst eller på et sted hvor små barn skal spille i.

For medisiner bør du alltid lese etikettene før administrering eller ta medisinen. Bare gi den anbefalte doseringen og ALDRI gi reseptbelagte medisiner foreskrevet for én person til en annen person. Rense ut medisinskapet på en jevnlig basis. Kast all utløpt medisinering. Medisiner som matvarer har en selv liv og etter utløpsdatoen stoffet er ikke så effektiv. Bruk også barnet bevis containere for alle medisiner

Barnesikring huset inkluderer også beskyttelse mot ulykker og skader fra vinduer, dører og gulv. Aldri plassere møbler som barn kan klatre opp på å nå enke å åpne. Også sørge for at vinduer har avkrokingsmekanismen slik at du kan låse vinduet slik at barnet ikke kan klatre opp på vinduskarmen .. Hvis du bor i høyblokker må du installert vindusgitter eller barer, slik at barnet ikke vil være i stand til nedfall av vinduet. Fjerne eller binde opp noen ledninger danne persienner for å hindre kvelning eller forviklinger

For å forebygge ulykker og skader danner glatte gulv som har parkett du bør kjøpe anti-skli tape til å plassere under matten eller teppe for å hindre dem danne sklir rundt på gulvet. Ikke glem matter og tepper, som også er plassert på utsiden av huset på terrassen eller veranda områder.

i huset store møbler kan også være potensielle farer. Sørg for at du forankre alle høye møbler til veggen. Noen møbler som har skarpe kanter bør være plass ut av veien og kan dekkes med beskyttende puter eller deksler. Plasser låser på alle skap, skap, skuffer.

Rydd opp alle leker og objekter som ligger rundt på gulvet for å forebygge skader fra tripping over gjenstandene. ALDRI gi små biter av mat eller leker til små barn, slik at du kan hindre choking. Gi bare ikke-giftige penner og fargestifter til barn og aldri forlate plastposer og dekker rundt for barn å leke med. Sjekk al lekene du kjøper for løse deler, skarpe kanter, deler som er avtagbart. DON "T sette barnets smokk på en snor eller streng som dette kan føre til forviklinger eller kvelning.

Oppbevar alle skarpe gjenstander, saks unna i låste bokser eller skap. Hold alle skytevåpen, våpen, vekk fra barn under lås og nøkkel. Det er spesielle regler og forskrifter for å holde våpen og skytevåpen i huset. FØLG DEM !!! Lagre ammunisjon separat fra kanonene. Sørg for at alle våpen sikkerhetsfunksjoner brukes.

Kjelleren er også et annet område som kan være en potensiell fare for små barn. Du bør alltid ha tilsyn når barna er svært unge. Hvis du lagrer den fryser i kjelleren bør du sørge for en lås er satt på plass for å hindre barnet i å åpne den og falle i fryseren.

Matforgiftning kan også forekomme oftest hos små barn. Sørg for at du koker maten grundig, spesielt matvarer som kjøtt, forurenset skalldyr, fjærkre. Lagring, håndtering, forberedelse og matlaging er måter at et barn kan få matforgiftning. Følg alltid hygieniske rutiner og sikkerhetstiltak for å redusere risikoen for matforgiftning.

Tips og advarsler

  • Flere organisasjoner som FDA gi mer informasjon om mattrygghet. Innlegg nødnumre, 911, EMS og den lokale giftkontrollsenter på kjøleskapet eller et sted tilgjengelig for alle i huset.
  • Oppsøk lege eller ringe EMS eller 911 når en alvorlig ulykke skjer i huset.