Digidexo.com

Hvordan Tape en Knee For Athletic Sports

Idrettsutøvere er spesielt utsatt for kneskader på grunn av høy aktivitet og stress plassert på leddene. Alle løping, hopping, raske retningsendringer, taklinger, bryter og fallende setter en enorm mengde belastning på kroppen. Kneskader er vanlig. Taping på kne for å ta del i idrettsaktiviteter er en god måte å gi kneet med den ekstra støtten den trenger. Den spesifikke innpakning teknikken vil avhenge av type skade, så husk å sjekke med legen din først.

Bruksanvisning

Taping Knee

•  Pakk den fleksible teip rundt beinet en gang eller to ganger om lag 2 inches over toppen av kneet. Dette vil bli den øverste anker og danner en flate for den stive bånd.

Pakk fleksibel tape rundt benet en gang eller to ganger om lag 2 inches under bunnen av kneet, og dermed danner bunnen anker. Toppen og bunnen ankere skal være nøyaktig like langt fra kneet.

Plasser den stive tape på forsiden av bunnen anker på høyre side av kneet. Kryss tape diagonalt over på siden av kneet, og endte på baksiden av den øverste anker på høyre side av beinet.

Plasser en annen del av stive båndet på baksiden av den nederste forankrings også på høyre side av benet. Kryss tape diagonalt over kneet danner en "x" med den andre stykke stiv tape og endte på forsiden av toppanker på din høyre side.

Fest en siste stykke tape på midten av toppanker. Forlenge båndet rett ned gjennom midten av "x" og traff bunnen anker på midten.

Gjenta trinn 3, 4 og 5 på venstre side av kneet, slik at du har en "x" med en vertikal linje gjennom den på både høyre og venstre side av kneet.

Tips og advarsler

  • Før taping kneet, barbere området, men ikke bruke fuktighetskrem eller olje. Tapen vil holde beste på et glatt, ikke-fet overflate.
  • Taping kneet bør ikke ta plassen til fysioterapi eller behandling for skaden din. Det skal bare være én del av restitusjonsprosessen.