Digidexo.com

Hva Urter Lower triglyserider?

En naturlig biprodukt av mange matvarer, altfor høye triglyseridnivåer i blod indikerer en økt risiko for slag. En enkel blodprøve måler dette nummeret. Det finnes flere gode urter tilgjengelig og de, i kombinasjon med en aktiv livsstil, sunn vekt og fornuftig kosthold kan bidra til å redusere triglyserider.

Hvitløk

Hvitløk, enten tilsettes til mat eller tatt som et supplement, er antatt å senke triglyseridnivåer. Se etter belagte, luktfrie tabletter for å unngå uønsket "hvitløk pusten" bivirkning.

Guggul

Avledet fra harpiks av et blomstrende tre funnet i India, har guggul vist seg å redusere serum triglyseridnivåer. Guggul er tilgjengelig i supplement form, ofte i kombinasjon med hvitløk.

Cayenne

Cayenne, tradisjonelt forbundet med varme, krydret mat, kan bidra til å redusere høye triglyseridnivåer. Capsaisin, ingrediensen som gir Cayenne sin varme, er en kraftig sirkulasjonsstimulerende.

Ingefær

Ingefær kan hjelpe lavere triglyseridnivåer ved å øke produksjonen av galle. Bile er nødvendig å fordøye fett. Ingefær kan inntas i mat eller som et skjær, te eller supplement.

Bukkehornkløver

Fenugreek viser lovende som en naturlig triglyseridsenkende urt. Tradisjonelt brukes som en fordøyelses te og mat ingredienser, er bukkehornkløver nå tilgjengelig i standardisert form supplement.

Artisjokk Leaf

Cybarin en forbindelse avledet fra artisjokk blader, øker galle produksjon, noe som bidrar til å fordøye fett som øker serum triglyseridnivåer. Artisjokk blad ekstrakt er vanligvis funnet i supplement form.