Digidexo.com

Hva er prosedyren for Dry Needling av Triggerpunkter?

Triggerpunkter er områder av kroppen som er smertefullt og kan bli følt som et band eller en klump i muskelen. Triggerpunkter er ikke assosiert med lokal akutt traume, infeksjon, betennelse eller degenerasjon. Vanligvis er triggerpunkter relatert til muskelsmerte syndrom.

Identifikasjon

Tørr nåling er en invasiv prosedyre som involverer injeksjon av et fast filament nål inn i huden og muskelen av en triggerpunkt.

Funksjon

En steril nål brukes, og pasienten vanligvis ikke føler smerte når nålen settes inn. Men når rykk reaksjon oppnås, kan pasienten føle en elektrisk type følelse eller et kramper følelse i området. Etter dry needling behandling, kan en pasient få beskjed om å bruke varme eller is til området, strekke eller begrense visse aktiviteter.

Effekter

For terapi å være vellykket, pasienter som regel tilbake etter gjentatte dry needling økter over en periode avhengig av deres tilstand og respons på behandlingen. Pasienten vil også bli instruert i forebyggende arbeid som riktig holdning og øvelser for å styrke muskulaturen og strekker seg til å slappe av dem.