Digidexo.com

Hvordan finne en Orthomolecular Doctor

Hvordan finne en Orthomolecular Doctor


Ernæringsterapi består av å balansere kroppens naturlig forekommende næringsstoffer og kjemikalier gjennom vitaminterapi og introduserer andre næringsstoffer, ofte i megadoses. Mens en betydelig mengde bevis støtter de medisinske fordelene med denne behandlingen, mange i det medisinske miljøet avvise disse funnene som følge av "placebo-effekten". Som et resultat, kan finne en orthomolecular legen være utfordrende.

Bruksanvisning

Bestem om Ernæringsterapi er for deg

•  Lær om Ernæringsterapi før under behandling. Praksisen, som oppsto som en måte å lindre nevrologiske lidelser i 1950, ble senere assimilert av Linus Pauling å behandle et bredere spekter av sykdommer, som kreft, influensa og autisme.

Vit at begrepet behandling av pasienter med næringsstoffer først ble ansett som en siste utvei når tradisjonell medisin mislyktes. I dag, leger som praktiserer denne metoden anser det som et trygt, effektivt alternativ.

Lær mer når du besøker Ernæringsterapi Online (se Ressurser nedenfor).

Finn en Ernæringsterapi Practitioner

Bruk søkemotoren på American College for Advancement i Medicine webområde for å finne en utøver (se Ressurser nedenfor).

Finn et nettsted dedikert til orthomolecular utøvere. Orthomolecular.org gir linker til leger i både USA og i utlandet (se Ressurser nedenfor).

Ring kontorene til utøvere innen rimelig avstand for å planlegge en første konsultasjon. Finn ut hvor lenge denne konsultasjonen vil vare og om ikke vil du bli belastet for den.

Gjør en avtale med utøveren (e) som slår deg som den mest pålitelige og erfarne. Komme frem til din avtale med en liste med spørsmål.

Begynn et kurs i behandling dersom utøveren føles - og er enig i deg - at du kan dra nytte av orthomolecular medisinsk behandling.

Tips og advarsler

  • Kostnaden for et besøk med en orthomolecular lege er avhengig av behandlingen mottatt. Derfor er kostnaden uforutsigbar, men generelt moderat. Rådfør deg med legen din for priser.
  • Et stort problem i det medisinske miljøet er at mange pasienter som ville ha nytte av konvensjonell medisin vil bli overbevist til å stoppe deres behandling og besøke en orthomolecular lege i stedet. Rådfør deg med fastlegen før du bytter behandlinger. I tillegg, ikke stole på Ernæringsterapi som eneste behandling.
  • Besøk en nødsituasjon rom med en gang hvis du blør kraftig og tror du kan trenge masker.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er tilgjengelig om deres sikkerhet og effektivitet kun begrenset informasjon. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du bestemmer deg for å besøke en, velger du en lisens fra en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du gjennomføre.