Digidexo.com

Slik holder Lumineers Hvit

Slik holder Lumineers Hvit


Misfargede tenner, og tennene som er ujevn eller kuttet, kan påvirke din selvfølelse og selvtillit. For å fikse smilet ditt, kan Lumineers være svaret. De tynne, høykvalitets porselen skjell dekke opp dine mangelfulle tenner og gi deg et strålende smil. I motsetning til tradisjonelle porselen veneers, får Lumineers krever ingen boring eller skudd; prosedyren er smertefri. Imidlertid er en viss forming og prepping av tennene er nødvendig. Fordi Lumineers kan være kostbart, øve skikkelig omsorg for å holde dem ute hvitt.

Bruksanvisning

Floss tennene daglig og børste dem minst to ganger om dagen. Unn dine Lumineers slik du ville behandle deg naturlige tenner. Bruk en tannbørste med et hode som er 1 cm lang på det meste. Bruk en fluortannkrem som har godkjenningsstempel fra American Dental Association. Puss tennene i to minutter hver gang du børste, for å holde dem rene og til å fjerne matrester og flekker.

Unngå mørke-farget væske, for eksempel kaffe, saft, te, vin og mørk brus fordi disse kan sette flekker på Lumineers. Drikk mørk-farget væske gjennom et sugerør for å minimere kontakt med dine Lumineers.

Limit røyke tobakk, hvis du røyker, fordi nikotin i tobakk kan sette flekker på Lumineers.