Digidexo.com

Hvordan å lage mat med hvit trøffelolje

Laget med olivenolje, er hvit trøffelolje beriket med essenser av delikate hvite trøffel sopp. Denne høye kvalitet og luksuriøse krydder olje er brukt i en rekke high-end oppskrifter - og en svært lite går svært langt. Å vite hvordan å lage mat med denne delikate sopp olje krever ikke at du holder en kulinarisk grad. Selv nybegynner kokk kan gi enkle måltider et dyrt og fristende smaken ved å inkludere hvit trøffelolje i oppskriftene.

Bruksanvisning

Sprute Hvit trøffelolje

•  Forbered potetmos, bakt poteter eller annen stivelse rett som du vanligvis ville gjort.

Legg en ts. av smør til en oz. hvit trøffelolje i en liten, mikrobølgeovn rett. Varme den i mikrobølgeovnen i 25 sekunder eller til smør og hvit trøffelolje blanding sammen.

Yr blandingen over stivt siden man ønsker å erstatte alle smør. Dette gir et utbrudd av robust smak til oppskriften. Du kan også duskregn hvit trøffel olje over grillet kjøtt, grønnsaker og et bredt spekter av andre kulinariske alternativer. Valget er ditt. Sprute hvit trøffelolje er en av de beste måtene å lage mat med det.

Steking av hvit trøffel olje

Tilsett 2 oz. hvit trøffelolje til 6 oz. av peanøttolje. Dette tynner ut den hvite trøffelolje for å gjøre det strekke lenger uten at det går smaken. Du kan også erstatte peanøttolje med en annen matolje av ditt valg.

Tilsett olje du har blandet i en stekepanne.

Fres løk og andre grønnsaker i denne hvite trøffel stekeolje. Du kan også brød kjøtt og andre elementer for steking i denne oljen. Hvit trøffelolje tilfører en deilig spark til stekt mat som tempura reker eller panerte utstoppede svinekoteletter.